Fem bra saker med idag

1. Jag åt en inspirerande lunch med Jossan, Theres och Pauline där vi pratade om vårt jobb och vår framtid. Jossan sa “Ibland behöver man säga saker högt, även om man redan vet om att de är sanna innerst inne” och när vi pratade om en grej så kände jag exakt så. Att säga det högt fick mig att inse hur sant det är. Nu ska jag bara sätta upp en plan för att förverkliga min nya dröm.

2. Min Healing yoga. Varje onsdag ägnar jag en timme enbart åt min själ. Det är 100% självkärlek på healing yoga-kursen, prestationerna är icke befintliga under den stunden. Det handlar bara om att ta hand om sig själv och när jag går därifrån är det som att ha kramat om sig själv i en hel timme.

3. Workshop med Daily Forni-teamet! Efter yogan satt jag tillsammans med Tess, Carro och Theres på kontoret för att brainstorma inför framtiden. Vi drack smoothies, åt raw food-brownies, bläddrade i magasin och drömde stort. Jag älskar mitt lilla team ♥

4. När jag gick till jobbet sken solen så att jag fick kisa, även fast jag hade solglasögon, och jag stannade i tio minuter mitt på gatan för att tanka energi. Solen – rymden och jordens Red Bull.

5. Jag åt pain au chocolate till frukost fast det är en helt vanlig onsdag :)))

  1. Hej! Har en fråga inför nästa frågestund, eller bara allmänt för lite inspo! Skulle gärna vilja ha lite tips eller något collage på fina “statement-halsband” som finns i butik nu och var de kan hittas 🙂

  2. Älskar din blogg! Hittade den via Glamourama då det begav sig och har läst den dagligen sedan dess. Det har varit fantastiskt att få följa din resa, hoppas du aldrig slutar blogga. <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi