Noi by Nobis, brunch och bästishäng

I fredags gjorde jag mig i ordning hemma för att ta mig ut på middagsäventyr.

Vi skulle ut och äta med Linn och Mattias, men började med en fördrink i deras härliga hem!

Vid åtta-tiden tog vi oss bort till Noi för att äta middag. Marith hade en middagsbokning på samma ställe så hon gjorde oss sällskap en stund, mysigt. Jag drack en rabarberdrink när vi kom som var magiskt god.

Sen delade vi på massa förrätter – bland annat bläckfisk, carpaccio, råbiff och hummersallad.

Mina favoriter ♥ Dom gör mig lycklig.

Till varmrätt åt jag en tonfisk. Det var första gången vi besökte Noi och jag gillade stället: bra stämning, härlig atmosfär och sjukt trevlig personal.

Efter middagen satt vi kvar och snackade skit i en evighet, sen blev det en snabb sväng på Bardot innan vi promenerade hem i natten. Verkligen världens härligaste kväll!

Morgonen efter gick vi upp och såg reprisen av Let’s Dance. Fick fan RYSNINGAR när Margaux klev ut på dansgolvet. Jag är en så stolt vän att det inte är klokt. Glöm inte att ringa och rösta på henne! Hon är ju övergrym!!!

Åt lite frukost samtidigt, hade parmaskinka kvar från tidigare tillställning så det blev en knäckis med ost & parma och sen soyghurt med min nya favvogranola: chokladgranolan från Chelsie – my god alltså!

Vid lunch gjorde jag i ordning mig och promenerade ner till Riche i solen där jag skulle äta brunch med Sofia, Steffi och Amanda.

Det blev bellinis och toast skagen!

När jag kom hem knackade det på dörren – glassbud! Det var glassens dag i lördags så Jocke kom med glass. Tre Vänner har fyra stycken veganglassar som är SINNESSJUKT goda. Mycket godare än alla andra veganska glassar jag testat.

Tog mig en skål med “Lakrits & Kokos” och “Choklad, nötter, kolasås + en smula havssalt”. HEJ DÅ!!!

Vid åtta ställde jag mig vid spisen.

För att laga tacos till middag. Efter maten såg vi en film och somnade tidigt.

Ingen missade nog att våren kom i söndags, jag vaknade med ett leende på läpparna. Vi fick dessutom ett härligt frukostbud som vi högg in på, lyx! Färska frallor, croissanter, pain au chocolate, chiapudding mmm…

Vid tolv mötte jag upp Petra för en heldag i solen.

Vi gick långa varvet runt Djurgården med varsin kaffe i handen och sen satte vi oss på Ulla Winbladh, utomhus, i solen, utan jacka <3!

Det blev ett fem timmar långt häng, fasiken vad kvalitativt och mysigt det var. Pratade om allt från drömmar, mål, jobb, bröllop, blogg och vänskap.

När jag kom hem igen la jag mig i badet med en bok.

Sen åt vi rester från kvällen innan till middag. Vi åt middag vid sex och då sken solen fortfarande in i lägenheten, det gjorde mig väldigt glad.

I söndags somnade jag med en väldigt harmonisk känsla i kroppen – jag är verkligen tacksam över den här härliga helgen som innehöll det som betyder mest för mig: tid med de jag älskar.

  1. Det är verkligen typ topp 1 det jag är så avis på Stockholm med: Så många bra veganprodukter!! Speciellt glassen. 😍 Vi har iaf fått Ben & Jerrys veganglass här nere i Gbg ÄNTLIGEN.

  2. Underbart inlägg!! Drömhelg. Brukar aldrig kommentera men har börjat på din blogg som någon slags motreaktion mot tråkigheterna du får läsa. Även om du säkert vet att alla tusentals personer som kommer in dagligen på din blogg älskar den och tycker du är himla härlig så kan det vara bra att faktiskt skriva det ibland också! 🙂

  3. Min pojkvän hälsar att det här är dagens viktigaste fråga (hehe): Vilken av smakerna på glassarna tyckte du bäst om? Var det någon du inte gillade? 🙂

  4. Härligskap😀😀 Men en sak som jag tänker på varje gång när du visar bilder från ditt badrum, har ni inte badkarshyllan upp och ner??? 😂😀

    1. Jo men sett att hon har svarat på det förut och att hon tycker den är finare att ha så 🙂

  5. Hej världens finaste du! Jag undrar vart den vita tröjan kommer ifrån? Sååå vacker och enkel! Ha en underbar påsk!

    Massa kramar och pussar

  6. Japp, mitt veganliv är komplett efter att jag hittat Tre vänners chokladglass med nötter och kolasås. Magiskt god.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi