The Daily Outfit – ny favorittröja

Såhär såg jag ut både i lördags och igår. Jag är helt kär i min nya tröja! När vi var på Hotell Skeppsholmen för ett par helger sen, så satt det en tjej bredvid mig med den här tröjan på sig. Jag sa till D att “åh, titta vilken fin tröja hon har” och till sist var jag tvungen att fråga var den kom ifrån. Alltid när jag frågar någon vart något kommer ifrån så brukar det antingen vara för dyrt, finns inte längre kvar i butik eller köpt någonstans utomlands som man inte kan få tag på.

Därför blev jag orimligt glad när hon svarade att hon hade köpt den nyligen på H&M! Gick hem och beställde den på en gång. Så glad över min nya, fina tröja ♥

Tröja från H&M, byxor från FWSS

  1. så snygg!! Det jag ville säga var väl mest att jag hoppas innerligt att du och Hamilton fortsätter podda. Dom två senaste avsnitten <3 det fick mig att inse att jag faktiskt är mer destruktiv mot mig själv än vad jag faktiskt trott. Tack för en bra blogg och podd då såklart! Kram

  2. Så fin! Haha visst är det alltid så när man frågor – typ “nä, men den är från en second hand butik i Paris som brann ner för fem år sedan”

  3. Kära Michaela! Vill bara peppa dig och berätta att du är fantastisk i mina ögon. Jordnära, genuin och fin. Jag har precis läst din bok, “jag är inte perfekt, tyvärr”. Tack för att du delar med dig av din vardag, dina kloka tankar och dina känslor. Jag har följt din blogg sen du var 15 nånting.
    Förstår att klimatet är hårt, orättvist i den digitala världen och särskilt i kommentarsfältet. Väldigt onödiga kommentarer. Jag tror att instagram är den nya formen av blogg och att det dyker upp andra plattformer inom snar framtid. Du bestämmer själv vad du vill satsa på, det viktigaste är att du mår bra och låter alla negativa kommentarer rinna av dig, även om det känns svårt. Folk lägger för stor energi på att tolka texter såsom de själva vill. Stor kram, vi är många andra som tycker att du är mycket, mycket bra och inspirerande!

  4. Hej Forni! Vill bara säga TACK. För dina fantastiska böcker, texter (som hjälpt mig enormt mycket genom alla svåra stunder), för din ljuvliga och ärliga blogg, dina fantastiska!!! mat och vin-tips, din och Hamiltons pod, och för att du ger mig och så många fler en klapp på axeln genom livet. Du ska vara så enormt stolt över dig och allt du åstadkommit & åstadkommer. Vilken grym kvinna du är. STOR bamsekram och tack för allt du ger oss läsare. <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi