WEEKLY PLANS

God morgon måndag och ny vecka!

Jag hoppas att ni har tankat lika mycket energi som jag har under den här helgen. Jag har lyckats pricka av allt det som en drömhelg (i min värld!) ska innehålla: mycket kompishäng, kvalitetstid med en nära vän, tjejbrunch, drinkar på stan, god mat, hemmamys, brakfrukost och långpromenad.

Jag behövde en sån här helg, det är så skönt att känna sig stark och laddad inför veckan som kommer. Den här veckan är ju en riktig supervecka med påsk och allt. Nu börjar det: kortveckornas storperiod.

Jag och D skulle egentligen rest bort över påsk men på grund av olika omständigheter rann båda våra planerade resor ut i sanden så vi blir kvar hemma. Familjehäng och vårrensning står på schemat. Jag ser fram emot att rensa garderoberna, köket och skura rent balkongen inför den stundande säsongen.

Nu ska jag fortsätta äta upp min härliga frukost, vi fick ett bud igår från Fabrique med massa goda bullar och nybakade frallor som vi har kvar idag. Riktig måndagslyx! Men innan jag säger hej då tänkte jag visa er veckans planer.

Måndag: Den här måndagen ser inte riktigt ut som mina måndagar brukar, jag ska nämligen iväg på ett lunchevent på Nobis som Säker Stil-tjejerna håller i, sen blir det ett par möten på stan. Jag bokade in ett eftermiddagsmöte på Wienercaféet, varit så sugen på deras wienerbröd senaste tiden hehe.
Tisdag: På tisdag tänkte jag sitta på kontoret hela dagen, eftersom det är kortvecka kör jag ingen hemmatisdag som jag brukar. Det är en del genomgångar med Theres och sen tänkte jag yoga på lunchen.
Onsdag: Massa kontorstimmar, på lunchen ska jag ut och äta med Jossan, Pauline och Theres sen väntar min yogakurs som vanligt. Efter yogan ska jag tillbaka till kontoret, vi har bokat in ett inspirationsmöte för Daily Forni – yey!
Torsdag: Inspelning hela förmiddagen för en kampanj och sen väntar långlunch med Camilla och William.
Fredag: Påskledigt!

Förutom detta tänkte jag fixa ögonfransarna och mina ögonbryn om det finns tid, gå på ett megaformer-pass och såklart podda med Hamilton!

Fotade frukosten igår men den ser faktiskt lika trevlig ut idag, finns verkligen inget bättre än en härlig frukost.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi