WEEKLY PLANS

God morgon måndag!

Idag vaknade jag inte upp på mitt bästa måndagshumör. Jag har pms och lägenheten är skitig, vilket är två saker som inte direkt hjälper mitt humör på traven haha. Dessutom så är det något med känslan av att öppna upp gardinerna varje morgon och mötas av grått slask fastän vi går mot april… det gör något med mig. Jag klarar inte av det. Frågade D helt seriöst igår att varför bor vi här när vi kan bo någon annan stans?

Jag känner mer och mer att jag måste ha ett alternativ till Sverige. Jag kommer inte att vilja bo här på heltid för resten av mitt liv. Jag tror inte en att jag vill bo här nästa vinter? Såg att Sandra har 17 grader i Paris. Det gör mig avundsjuk men mest inspirerad. Jag hade kollat på lite lägenheter för att vara i Paris nu i mars men sedan fegade jag ur och blev kvar hemma. Ångrar mig så mycket när jag ser Sandras uppdateringar. Jag borde vara där nu.

Med det sagt väntar trots allt ännu en jobbvecka på hemmaplan. Ska vi kika?

Måndag: Körträning, yoga, kontoret.
Tisdag: Föreläsning med GANT och sen har jag möte med en ny kund som jag ska arbeta med i nästa vecka, kul! Resten av dagen stationerar jag mig på kontoret och så ska jag podda på eftermiddagen.
Onsdag: Jag och Hamilton ska gästa ”Ligga i P3” på morgonen, tror att det sänds i efterhand så jag säger till när det blir aktuellt! Sen blir det kontoret hela dagen förutom på lunchen för då ska jag körträna. Min yogakurs väntar efter jobbet också, såklart, och innan dess ska jag fotograferas för ett event jag ska ha med Jennie i april <3
Torsdag: Jobbelijobba hela dagen och sen väntar ett efterlängtat frisörbesök (YEY!) innan jag ska iväg på ett event med Samsung.
Fredag: Ja guess what, jobba. Vissa veckor finns det massa event och pressgrejer som är roliga att lägga in i jobbveckan, andra veckor som denna består främst av mig framför en dator.


Bildkälla

 1. Vet inte om jag missat något, men blir lika nyfiken varje gång. Vad är det för kör du börjat i? Samtidigt som jag skrev detta så kom jag på att det kanske är KÖR som i att köra bil du menar? Förvirringen är total! Har inte du tagit körkort för ett tag sedan eller har jag drömt det? Måndagsförvirringen är total.

  1. Haha, jag kör bil! Har redan körkort så jag kör med min gamla körskolelärare för att öva. Det går alltså att boka körlektioner och ”körträna” efter att man har tagit körkort, om man exempelvis inte kört på ett tag eller vill öva på något speciellt, som fickparkering om man bor i stan eller rondeller om man alltid känner sig osäker på det osv.

   Jag har inte kört bil på över två år så bestämde mig för att boka 20 lektioner med honom för att bli trygg i trafiken och våga ta mig ut och köra! Det är så kul och lärorikt. Kram!

   1. Varje vecka när jag läser planerna läser jag ”kör” som i sångkör i mitt huvud och sen ba NEJ kom ihåg nu, det är körträning med bil haha

 2. Efter en helg som innehållit en del ångest och svartsjuka bestämda jag mig för att plocka fram din bok igen och skumläsa. Jag läste noggrant igenom det du skrivit om svartsjuka, om hur du träffade D och om affirmationer för att det kändes mest relevant. Jag har sett upp till dig i flera år och när jag visualiserar hur jag vill att mitt liv ska vara när jag är i din ålder visualiserar jag ditt liv utefter din blogg. Och så får jag insikt i att det nästan blivit min affirmation. Efter att också ha längtat efter en genuint snäll man så har jag hittat det, och har är också pers och klär sig i färgglada skjortor och ljusa chinos, så som du beskriver i din bok. Och om allt går som det ska kan vi också köpa en lägenhet i central Sthlm tillsammans. Ville egentligen mest tacka dig för din bok, den är verkligen hjälpsam! Och förhoppningvis lättar min kommentar upp lite det faktum att det är en grå måndag

  1. Först och främst så fan vad fint att du hittar styrka i boken, både med hjälp av affirmationer men också igenkänning i svartsjukan.

   Sen är det ju så mysigt att vi är tillsammans med killar med samma drag hehe <3 Känner på mig att ni kommer att leva ett långt och underbart liv tillsammans.

   Massa kärlek

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi