Laga hjärtat i köket

Söndag betyder nytt avsnitt av ”Forni & Hamilton”. Veckans podd heter ”Laga hjärtat i köket”, var inte det ett himla fint och poetiskt namn? Lyssna på avsnittet för att höra Hamilton prata mer om dess innerbörd!

Idag pratar vi om lite andra grejer än vad vi brukar, eller kanske inte egentligen för allt vi pratar om handlar om känslor i slutändan. Dagens avsnitt handlar om våra känslor till mat. Vilka favvoställen har vi? Om Hamilton var en maträtt, vilken skulle hon vara? Varför har jag ätit grishjärna på en av New Yorks hippaste krogar? Ja sånt och mycket mer.

Hamilton är lite låg just nu så jag gör mitt bästa för att göra henne glad. Kanske kan ni göra detsamma och skicka något varmt till henne på Instagram? Ibland behöver människor extra mycket kärlek.

 1. Hur ska man veta vad Hamiltons instagram är om du inte länkar? Har ingen aning vem denna Hamilton är.. 🙂 Kram!!

  1. Man kan ju söka på ”Hamilton” 🙂 Jag kan tyvärr inte länka via mobilen när jag bloggar 🙁 Hon heter @mjhamilton! xx

 2. Alltså Hamilton har en så sensuell röst, när hon läste upp hennes bravurrätt så lät det typ porrigt 😀 perfekt poddröst!

 3. Jeg synes ofte Hamilton blir litt borte i podcastene, at hennes mikrofon av og til blir lavere eller at hun lener seg vekk fra mikrofonen. Kan dere kanskje undersøke det litt? Når jeg tenker meg om skjer det kanskje helst de gangene dere podder over telefon fordi dere ikke er i samme by, så det er mulig det ikke går å gjøre noe med. Men tenkte å si i fra 🙂 Jeg elsker podden, så hadde vært fint å kunne høre alt dere sier!

  1. Håller med! Får typ höja extra mkt när jag lyssnar på er podd för Hamilton försvinner emellanåt. Ganska tråkigt när man inte hör vissa ord eller meningar 🙈 kram!

    1. Jag har också tänkt på detta, men glömt att skriva det! Hoppas det går att lösa, för det förstör upplevelsen av er fantastiska podd ibland, till exempel när ni pratar om seriösa saker och en inte riktigt hör och måste höja.

     Annars tackar jag för en kanonbra podd som stärkt mig enormt! Power-podden ☺

 4. Jag ÄLSKADE mat-avsnittet! Man älskar ju allt som har med mat att göra – att äta den, att prata om den, eller höra andra prata om den 😀

 5. Killen som jag dejtar och är superkär i kommer hem till mig på middag på fredag, i vanlig ordning. Men jag börjar få slut på matideér; har nämligen redan lagat alla mina paradrätter. Har någon bra tips? Gärna som man kan laga ihop och tar lite tid!

  1. Min kompis gjorde hemmagjord falafel med en kille på första dejten. Jag har själv inte provat, så jag vet inte hur svårt det är. Men de är sambos nu och jag säger inte att det är pga falafeln, men det kan ju inte skada att testa! 😅

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi