Kill them with kindness

Idag är avsnitt 24 av Forni & Hamilton uppe och du hittar det här! Det är frågepodd där vi diskuterar följande frågor: hur vågar man ta steget från kk till något mer? Är influencer-världen sådär mysig som den verkar eller hur är det bakom kulisserna? Hade vi velat vara kompis med oss själva? Bland annat!

Hur är er söndag? Min är megamysig. Vi bestämde oss precis för att stanna inne hela dagen. Åt frukost sent, kollar serier och äter godis. Samtidigt följer jag Timmy live, han åker Vasaloppet idag! I fredags körde han stafettvasan som uppvärmning, jag och min bror är lite olika haha. Smsade med Linn och konstaterade att själv hade man kanske klarat en tredjedel av stafettvasan…

Roligt att man kan följa deltagare i realtid via deras app i alla fall! Hittills går det riktigt bra för brorsan tycker jag, ska bli kul att se vilken tid han går i mål på. Heja heja!

Ha en mysig söndag så hörs vi lite senare, puss!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi