Monthly picks: Välkommen mars!

Innehåller annonslänkar

Skjorta | Boots | Sjal | Solglasögon | Stickad tröja | Väska | Byxor

Vi har börjat med en ny grej på Daily Forni där vi varje månad visar upp månadens önskelistor från redaktionen! Det är fyra olika önskelistor (Min egen, Theres som projektleder, Tess som är moderedaktör och Carro som är visuellt ansvarig) – så kul att jag får jobba med tre fantastiska kvinnor. Som dessutom har oförskämt bra smak, man vill ju klicka hem precis allt från deras listor också!

Carro tipsade om ett par Marni-skor jag blev helt förälskad i, men annars måste jag säga att sakerna i mitt egna kollage gör att hjärtat slår över ett slag. Så mycket fint! De vita byxorna kom faktiskt precis med PostNord levererade till dörren – kanske blir det fredagsbyxan till ikväll?

Om ni vill så kan ni spana in hela artikeln här!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi