Tre skönhetsfavoriter

Inlägget innehåller annonslänkar

Tre skönhetsfavoriter kommer lastat!

Jag testar brutalt mycket skönhetsprodukter men jag måste erkänna att ibland är jag lite dålig på att rekommendera dem vidare här i bloggen. Jag lovar att bli bättre på det! Om ni gillar skönhetstips såklart?

Den här vintern har jag testat igenom ett gäng olika produkter och här kommer tre superfavoriter:

 1. Babor Cleansing Deep Pore Cleansing Mask
  En ansiktsmask och skrubb i ett som jag brukar använda 1-2 ggr i veckan medan jag duschar. Den här är helt sjuk!!! Tar bort oren hud på ett så skonsamt sätt och verkligen renar huden. Kanske den bästa skrubben för ansiktet som jag någonsin har testat.
 2. Estée Lauder Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix 
  Hallå du magiska lilla ögonserum. Ni känner säkert till Estée Lauders Advanced Night Repair ansiktsserum, men nu har det kommit en kompis för ögonen som är freakin’ amazing. Återfuktar och stramar åt huden, jag ser mycket fräschare ut när jag använder den varje kväll.
 3. Créme de La Mer
  Världens bästa fuktkräm. Alltså på riktigt. Jag har alltid undrat varför denna kräm är så fruktansvärt dyr men nu förstår jag. Såhär i vintertider har jag inte blivit torr en enda gång tack vare denna mirakelkräm. Inte ens när jag kom hem från Mexiko och var helt övertygad om att jag skulle börja flagna pga temperaturskillnader, långt flyg och solkysst hy. Herregud så bra den är.

 1. Hej hej!

  Jag är väldigt intresserad av din körning, tycker det är så kul att du tagit tag i den igen! Har undrat så länge men inte velat fråga varför du aldrig kör eftersom att jag inte visste om det var känsligt.

  Tycker det är intressant i aspekten av intensivkurser, att köra helt på körskola och köra privat under en längre tid. Du tog ju körkort extremt snabbt som jag minns det men frågan är hur bra det är och samma sak med såna intensivkurser där man tar körkort på 10 dagar. Kan du känna dig lite irriterad på att din körlärare “släppte igenom dig” och att du sedan kunde köra upp trots att du inte var redo? Eller hur ser du på det hela?

  Hoppas du inte tar illa upp! Jag är absolut inte kritisk mot dig utan mot intensivkurser och även då intensiva körlärarpass.

  Ha det bra!

 2. Åh, jag lyssnade precis ikapp några avsnitt av din och Hamiltons podd(som för övrigt är helt fantastisk, NI är fantastiska som pratar om så otroligt mycket viktiga ämnen). Fastnade för avsnitten “jag är inte perfekt, tyvärr” då jag tycker att ni pratar om utbrändhet och utmattningsdepression på ett så otroligt fint och bra sätt. Jag lever själv just nu med utmattningssyndrom så tårarna rann genom större delen av avsnittet. Känner att jag måste skriva här och HYLLA er för vilken skillnad ni gör genom att prata öppet om dessa ämnen. Jag kände mig mer upplyft, glad och stark efter att jag lyssnat på er, så tack❤️

  1. Men åh, fina du, tack <3 Så fint med igenkänning ändå, och hur det gör att man vågar öppna upp sig. En av de bästa delarna med sociala medier tycker jag. Tack för din varma kommentar, den tar jag med mig. Massa kärlek <3

 3. ÄLSKAR också babor! Har räddat mitt ansikte sedan jag fick en brutalt hemsk kind-acne efter jag slutade ta p-piller. Älskar också deras ansiktskrämer och serum! Särskilt nu under denna hemska vinter som torkar ut hyn så mycket. Dem borde du testa om du gillar Babor. <3

 4. Jaaaa så gärna mer skönhetstips. 😍 Jag letar just nu efter en ny hudkräm.. Har länge använt clarins moisture rich bodylotion men skulle vilja dels förnya mig och dels kanske se om det finns någon som är i en lite billigare prisklass. Har du något tips? 🙂

 5. Hej Michaela, tänkte fråga vilken storlek du har på din svarta hm fuskpäls? 🙂 kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi