CHIMI #005

INLÄGGET ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED Chimi Eyewear

Chimi Eyewear har kommit med en ny modell som jag tror är min favoritmodell av alla de har. Är de inte helt sjukt snygga? Jag älskar ju all year around-modeller, alltså solglasögonmodeller som fungerar lika bra genom alla årstider och vid alla tillfällen. Oavsett om man ska till jobbet en solig marsmorgon eller till Ibiza en dag i juli. Den här modellen, speciellt i svart, har verkligen det och kommer sitta på nästippen en hel del framöver.

#005 i färgen “Guava” känns ju given till sommarsemestrarna.

Även de blåa är så fina i sina nyanser. De kostar 899kr men tänkte bjussa på en rabattkod för er som ger er 15% rabatt på alla bågar i hela shoppen! Ange koden “FORNI15” så dras rabatten i kassan, gäller till 7/3.

Happy shopping!

Pst… Tess har gjort en jättefin artikel på Daily Forni där hon visar hur hon matchar #005 i olika färger till olika looks – här hittar ni den!

  1. Hur är glasögonen i storleken? Har ett ganska smalt ansikte och är rädd flr att dessa ska bli för breda för mig.

    1. Åh så svårt att säga, de sitter jättebra på mig men jag har nog normalbrett ansikte haha. Om jag var du skulle jag köpa hem ett par och sedan skicka tillbaka dem om de skulle råka vara för stora! <3

      1. Jag beställde ett par 004, men de var för smala för mitt ansikte. Skulle du säga att 005 är bredare och i så fall passar ett bredare ansikte?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi