Fredagsmiddag med mormor, persisk lunch och bebisdejt

I fredags efter jobbet åkte jag och Timmy ut till mormor på landet för att äta middag bara vi tre. Så mysigt att äta middag hemma hos mormor en fredagskväll. Det var morfars födelsedag i torsdags, den första som han inte är med oss på, så det kändes fint att träffa mormor i anslutning till hans dag. Det är första gången jag är på landet sen morfar gick bort och när jag skulle gå på toaletten kom jag på mig själv med att stå vid sovrumsdörren och titta mot hans sida av sängen.

Efter middagen tittade vi på Postkodmiljonären där Daniel och Margaux var med! Heja heja!

Vi åt blåbärspaj med vaniljglass, tog selfies med mormors iPad och pratade om hur man var när man var liten. Efter Talang åkte jag och Timmy hem igen och jag körde halva vägen dit och hela vägen hem – bra övning för mig eftersom det var en stor bil, halt underlag och kolsvart ute i fredags kväll. I bilen åt vi Geisha, pratade om våra jobb och planerade kommande resa till nonna och nonno.

När jag kom hem i fredags kväll tog jag ett bad och gick och la mig innan midnatt. Lördagen startade med yoghurt, granola och jordgubbar.

Vid lunch promenerade vi bort till D’s föräldrar!

Där åt vi persisk mat i mängder och pratade om livet ♥

När klockan slog hockey på tv (känns som att den gör det hela tiden i mitt liv haha) lämnade jag hockeynördarna och tog mig istället runt hörnet till Daisy Grace där Margaux satt och fönade håret!

När hon var klar satte vi oss på Urban Deli för ett glas champagne och diskussioner om livet. Arnold åt bröd + kröp omkring och hittade kompisar <3

När vi sagt hej då till varandra mötte jag upp Marith hemma hos henne. Vi gick till Sturehof och därefter till Bardot.

Sen mötte vi upp hennes kollega och åt middag. Ostron och champagne till förrätt! Alltid en succé. Vid elva hoppade jag in i en taxi hem. Det är härligt när en lördagskväll börjar redan på eftermiddagen för då får man en helkväll och kan åka hem innan midnatt med känslan av att man är “klar”.

I söndags gick jag upp och gjorde bananpannkakor till oss.

Jag åt mina med jordgubbar, banan och nutella.

Sen jobbade jag och kollade på serier i sängen.

Mellis!

På eftermiddagen gick jag till Storgatans Bageri och köpte fika, jag skulle nämligen iväg på något jag sett fram emot väldigt länge…

Det var dags att träffa Steffi och hennes Lykke för första gången!

Herregud, hon var alldeles LJUVLIG. Låg i min famn i två timmar och pratade och sov om vartannat. En perfekt liten person.

Vid fem gick jag hem och lagade lasagne aka världens bästa maträtt.

Skönt med en lugn vecka som blev en lugn helg. Jag behövde det.

 1. Jag måste bara igenkännande hålla med om att klockan alltför ofta slår hockey, så är det på vår TV också… 🙂

 2. Är det inte svårt att låta bli att bli bebis-sugen med alla dessa söta små ungar runt dig? ☺️☺️

 3. Har alltid varit nyfiken på er planlösning! Har ni bara en ingång till badrummet? Gäster måste gå igenom sovrummet för att gå på toaletten liksom? Kanske jättemärklig fundering men kom på mig själv med att undra varje gång jag ser bilder från lägenheten… Som är SÅ fin <3

 4. Åh ghormeh sabzi! *emoji med hjärtögon*. Kan du snälla dela med dig av ditt recept på bananpannkakor? De ser du fluffiga och goda ut jämt! Är det samma recept som finns på daily Forni?

 5. Världens finaste Michaela, jag har sagt det förut men jag måste bara säga det igen (speciellt efter att ha lyssnat på veckans poddavsnitt med ditt ångestryck) alla dina kanaler är fantastiska, härliga, djupa, ytliga, jordnära, roliga & ärliga. Blandningen gör att allt du producerar är så läsvärt. Du inspirerar mig på så många olika plan & det är jag så tacksam över. Tack för att du inte slutar dela. Tack för du vågar uttala dig om saker du tycker är viktigt. Tack för att jag får min heliga 40 minuters promenad på söndagskvällen i mörkret med er i lurarna, det är som terapi, en tankeställare & en helt fantastisk & betydelsefull stund för mig där jag verkligen kan andas. Om jag skulle välja en enda person att följa på sociala medier hade det utan tvekan varit du. Tack fina <3

  1. Hej Johanna,

   Herregud blir nästan gråtig av din kommentar. TACK. Det gör mig så glad att du uppskattar mina sociala medier och att du får ut någonting av kanalerna. Jag hoppas att du kommer fortsätta hitta glädje i det länge till. Verkligen tack för att du skrev den här kommentaren,

   <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi