WEEKLY PLANS

God morgon,

Det känns som januari och inte snart mars. Vi har elementen på maxvärme men ändå når kylan in i lägenheten. I helgen hade jag kappa och höll på att frysa ihjäl så det blir vinterjackan hela veckan. Känner mig överlag rätt trött på den här perioden.

Jag funderade lite på hur jag skulle planera veckan utifrån hur jag mår och bestämde mig för att gå in i full on mysmode. Inga middagar inplanerade, inga events, bara jobb och goda middagar hemma. Jag har riktigt mycket jobb den här veckan så heldagar på kontoret behövs. Det är flera stora projekt och samarbeten som ska sättas igång, kul och spännande.

Ska vi kika?

Måndag: Körträning, yoga, kontoret.
Tisdag: Körträning och admintisdag. Ska försöka hinna med en timme i yogastudion på lunchen.
Onsdag: Kontorsonsdag, vi ska sätta planen för några stora projekt så det blir planeringsdag deluxe.
Torsdag: Möten och heldag på kontoret.
Fredag: Heldag på kontoret.

Förutom detta ska jag spela in podden, signa ett avtal med en ny medarbetare (yey!) och kanske äta lunch med någon kompis eller så.

Ta hand om er den här veckan och var snälla mot varandra. Kör försiktigt om ni kör bil till jobbet och gå försiktigt om ni promenerar! Snorhalt ute ju. ♥

  1. God måndag! Blev inspirerad och ska definitivt anamma ditt ”mystänk” denna svinkalla jobbvecka. Ha nu en fin dag, och tack för en blogg som värmer :).

    1. Ja det känns som att det bästa man kan göra är att bara mysa ner sig ordentligt hemma… ska bli rätt skönt 🙂 Tack för peppande ord <3

  2. Superbra blogg! Men går det att göra något åt bannern med reklam som lägger sig över inläggen när man scrollar, den är så irriterande när allt man vill är att läsa din fina blogg 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi