Inspiration: Vårmode

Kappa | Vit blus | Off shoulder-tröja | Jeans | Slip ins | Sidenblus | Randig skjorta | Mönstrad skjorta | T-shirt

Snaaaaaart är det mars. Inom en vecka faktiskt. Tack livet för det! Med det sagt kickar vi igång fredagen med en dos vårinspiration. Här nedan kommer tre looks som jag gärna kör så fort vädret tillåter:


Bildkälla

HELVITT!


Bildkälla

Jag har alltid älskar alla typer av knyten i midjan, så tjusigt och skönt tycker jag.


Bildkälla

Den här bilden tar jag med till frisören i mars.

  1. Jag skulle önska ett inlägg/frågor med forni om ditt yrke som bloggare. Hur funkar allting? Skulle vara så intressant om du kunde göra lite enklare “steg för steg” från att starta en blogg till att kunna leva på den. Hur funkar det med bloggportaler, vilken är bäst för att växa och hur får man “kontrakt” på en viss bloggportal? Kan man få det med lön eller tjänat man bara pengar på egna samarbeten och annonser? Vilka sätt tjänar man pengar på egentligen? Hur många läsare behöver man för att tjäna pengar på sin blogg? Har just startat en modeblogg igen och skulle vilja ha det som ett litet extrajobb om ca 8-12 månader. Vet att det är svårt men är väldigt kreativ och bra på att sätta ihop outfits så jag vill testa!!

  2. Åå m a r s I can’t wait! Plus: fredag! Åh!!

    Här är ett sjukt avlägset spörsmål, vilka vann Oral B innan jul? Anar SÅ mkt att det inte var jag av obvious reasons men hoppas(!!) fortfarande pga…tandkris.

  3. Fin inspiration. Jag skulle önska att du hade lite variation när du gör inspirationsinlägg på tjejer med lite olika storlekar. Jag förstår att du fokuserar på kläderna men det är alltid otroligt smala personer med (oavsett om det är modeller eller instagramare) och lite variation vore trevligt.

  4. Håller med kommentaren ovan, det vore intressant om du hade mer variation i storlek på dina inspirationsinlägg. Hur tänker du kring att du har ideal kroppen?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi