Valentines Day

Jag hade en så underbar Valentines igår, som började med att bli rejält bortskämd på frukosten som jag redan har berättat om. Sen blev det lunch och jag gick bort till Nosh & Chow där det var presslunch för Petras Nelly-kollektion!

Min älskling har alltså designat en kollektion för Nelly med tema bröllop/brudtärna/fest. Heja!

Så himla rolig kollektion att designa. Den består av sju klänningar, en kostym, accessoarer och skor. Här ser ni några modeller!

Det var även två bröllopsklänningar, jag gillar verkligen att hon har gjort ett billigare alternativ på bröllopsklänning för alla som inte vill lägga hela budgeten på just klänningen. Sen är det ju bra om man kanske vill ha en klänning på själva bröllopet och sedan byta om till en när festen börjar, perfekt med någon av dessa då!

Så tjusiga båda två.

Jag hade äran att sitta bredvid dessa donnor under lunchen! Frida, Marie, Petra och Tess. Vi pratade mest om, surprise, bröllop!

Världens härligaste alla hjärtans dag-lunch. Det är ju verkligen kärlek i luften när det visas bröllopsklänningar :)))

När jag kom till kontoret efter lunchen hade jag fått det här lyxiga budet från Tom Ford – tack <3!

Självklart invigde jag morgonens ena present. Åh så fin den är, jag är så glad över de fina presenterna!

Jag fick ett mejl igår om att min bok har sålt i över 30 000 exemplar. I bokvärlden är det riktigt bra siffror och jag blev så stolt över min lilla bebis när jag hörde det. Tänk att jag tvivlade på att ge ut den här boken och alla mina känslor med den. Nu är jag så glad över att jag gjorde det, varje dag får jag mejl av människor som har hittat stöd i boken och bara ett sånt mejl hade gjort allt värt det. Tack ♥

När jag kom hem blev jag serverad middag av min härliga man.

Det blev grön ärtsoppa med pilgrimsmusslor och ett glas iskallt Richard Juhlin till, mums. Somnade lycklig igår.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi