Inspelning och healing yoga

Idag har jag haft inspelning hela dagen, det tar mer på krafterna än vad någon som aldrig stått framför kameran kan tro, men fasiken vad roligt det är också. Jag blir bättre och mer bekväm för varje gång och det känns kul att utvecklas.

Nu sitter jag på kontoret efter min ”Healing yoga” som hade kursstart idag. I 16 veckor pågår kursen, ska berätta mer om den sen men är så taggad på den här typen av personlig fördjupning. En gång i veckan är perfekt för att grunda och hitta harmoni, det blir ett så fint komplement till min vanliga yoga.

Ikväll väntar ett mysigt event med Richard Juhlin, min hjärna känns som mos men det ska bli härligt att sno åt sig lite energi innan jag troligtvis kommer somna som en bebis ikväll.

 1. Åh spännande med Healing Yoga! Är det med Jennie Liljefors? Jag fick hennes bok i födelsedagspresent och ser fram emot att sätta tänderna i den! Hoppas du får en superfin dag! ❤

 2. Fina Michaela!
  Har du några tips på vad man kan ge sin pojkvän på alla hjärtans dag? Eller någonting man kan göra för honom som inte är allt för dyrt eller omständigt? Till henne så är det enkelt, rosor och choklad – men till honom då?

  1. Jag tycker att en kan köpa blommor och choklad till sin karl också 🙂 men om en inte vill det så köp den finaste chokladen du kan hitta, laga hans favoriträtt + efterrätt och duka fint med tända ljus 🙂

 3. Hej Michaela!

  Vilka vackra bilder på dig i Tulum, du verkligen strålade.

  Blev nyfiken på hur du får till en sån fin frisyr? Vet inte hur mörk du är i dig skälv men jag har nötbrunt går. Bleker eller färgar du håret ljusare? Plattar eller fönar du håret eller är det helt naturligt så?

  Tack för en inspirerande blogg!

  Kram

 4. Hej, hoppas allt är bra med dig. Brukar inte vara tyst här på bloggen i flera dagar annars. Kramar❤️

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi