WEEKLY PLANS

God morgon mina älskade,

Man skulle kunna tro att det var dags att hugga tag i vardagen den här veckan, men jag har faktiskt en till magiskt rolig vecka att se fram emot. På torsdag åker vi nämligen upp till Åre för att gå på Harry och Nellies bröllop! Harry är en av D’s nära vänner och i helgen ska vi alltså fira deras kärlek uppe i Åre. Gud vad roligt det ska bli!

Innan dess ska jag dock klämma in en jobbvecka + en del fix inför Åre. I förra veckan var jag på fitting och valde ut min klänning till fredagen då själva bröllopet är men jag behöver komplettera outfiten samt låna ett skidställ och lite sådana saker inför helgen. Jag är ju ingen skidtjej så det mesta behöver jag låna. Tur att jag har snälla vänner som ställer upp.

Såhär ser alltså veckan ut!

Måndag: Manikyr och ögonfransar på Studio Paavola på morgonen. Sen blir det jobb på något café innan jag ska på lunchmöte på Paraden. Vi ska förbättra designen ytterligare ett steg på Daily Forni så jag ska träffa AD-teamet. På kvällen ska jag på galapremiären för Euphoria med Alicia Vikander i huvudrollen, är kär i henne.
Tisdag: Den Stora Administrativa Dagen. Jag har en hög med grejer som MÅSTE fixas efter all ledighet. Ska nog stänga av mobilen och bara kötta (Gud vad äckligt ord, vet inte varför jag använde det haha).
Onsdag: Inspelning med Mall of Scandinavia hela dagen. På eftermiddagen ska jag på Healing Yoga-kurs och sedan på ett event med Richard Juhlin.
Torsdag: Poddinspelning, ärenden, jobb, frisörbesök. På kvällen hoppar vi på planet till Åre!

  1. Hej, jag köpte donna karan deodorant som du tipsade om och är väldigt nöjd! Undrar bara, plastskyddet som sitter under locket, behöver man spara det för att skydda produkten? eller är det meningen att man ska slänga det? Hoppas du förstår min fråga. Tack! Hittar ingen info på nätet någonstans om det..

    1. Jag slängde det! Vet inte om det var rätt men det kändes rätt i alla fall haha. Kul att du ät nöjd – jag med! <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi