Söndag

Hej, jag vill nästan säga god morgon men det tåget har väl gått nu när klockan är efter ett.

Jag tog sovmorgon idag, sov till 10.30 och sen lagade jag bananpannkakor till frukost. Vi fastnade framför Nyhetsmorgon där de rapporterar om Ingvar Kamprads bortgång. Så sorgligt och jag är nog inte ensam om att känna en stor respekt för en sådan otrolig entreprenör. Tänk vad han har gjort med IKEA och hur han har satt Sverige på kartan. Ofta i olika filmer eller tv-serier nämns IKEA och då känner jag mig stolt som svensk. Tänk hur stolt Ingvar måste ha känt sig. Idag går tankarna till hans familj. Jag tänker ganska mycket på döden nu för tiden och kan inte låta bli att få en obehagskänsla när jag tänker på att mitt liv fortsätter precis som vanligt idag medan många andras liv vänds upp och ner, inte bara Ingvars anhöriga utan alla människor som just idag förlorar någon de älskar. Livet är en oförutsägbar resa och det ända vi kan göra är att njuta på topparna och andas oss igenom dalarna.

Jag har varvat tvättstugan med rapporteringen och snart ska jag gå iväg på ett härligt yogapass. Först tänkte jag boka upp mig massa under hela helgen eftersom jag har saknat Stockholm men nu är jag glad över att få lite hemmatid, efter en månad på vift känner man sig nästan nykär i lägenheten.

Kika in snart igen så kommer lite bilder från det härliga eventet jag var på i torsdags ♥

  1. Att komma hem till sin lägenhet efter att ha varit borta en längre tid är den härligaste känslan jag vet. Det är lite som att få bo-in sig igen. Köpa en ny blombukett, bädda med fräsha lakan och krypa ner i soffan med en kopp te.. Åh så härligt det är!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi