The Real Coconut, milkshake-magi och Hartwood

Så blev det fredag och lite trötta bestämde vi oss för att äta frukost på terrassen. Vi hade bytt hotell till Arena Blue (som ligger lite mer ”centralt” än det förra).

Efter några timmars jobb gick vi till The Real Coconut (igen!) för lunch i solen. Grönt och gott.

Avslutade med läsning och en milkshake som var helt sjuk. Den var växtbaserad och gjord på banan, dadlar, raw kakao och sånna grejer… skulle egentligen dela med D men sa bara ”jag tål inte vanlig milkshake så nu kommer jag dricka upp den här”. Haha. Schysst flickvän man är men han kan faktiskt dricka milkshake när som helst <333

När kvällen kom piffade vi till oss och gick till Gitano för en drink. I långklänning, stora örhängen och lite solpuder. Älskar semesterlooken, synd att det är så mörkt på kvällarna så att jag glömmer fota mina outfits.

Vi krigade till oss ett bord på Hartwood. Från första stund jag berättade om att vi har bokat Tulum så har varenda person sagt ”Ni måste gå till Hartwood”. Jahopp tänkte vi och när vi sedan kom hit insåg vi att den nöten var svårknäckt, nämligen helt fullbokad i en månad framåt. Men att komma sent och flörta till sig första lediga bordet (finns alltid några gäster som äter snabbt) gick bra och till slut fick vi alltså ett bord.

Förväntningarna efter att 50 personer tipsat om en restaurang är ganska höga haha.

Och maten? Magi. Spännande, roliga smakkombinationer. Fantastiska råvaror. Jag älskar att gå till restauranger och äta något som överraskar min mun. När jag tuggar och känner att jag är helt inne i min matupplevelse, för den är ny och överrumplar mig. Så var maten på Hartwood – rolig och extremt välsmakande.

När vi satt där skulle jag ta fram en bild för att visa något och då kom jag av en slump in på ”Personer” i min telefon, alltså de som iPhonen sparar som jag ofta tar bilder på. Då började vi skratta båda två när Chloé dök upp mitt bland oss vuxna med sitt galna lilla leende.

Avslutade kvällen med en fisk och ett kött där fisken var överlägsen. Helt otroligt hur gott det kan vara med mat ibland.

Det var den fredagen i mitt liv! Vet att vissa inte är så förtjusta i semesterbilder men eftersom jag själv älskar att se härliga bilder från när folk har det bra på sin semester så vill jag själv dela med mig av det. Jag brukar fokusera på att sno åt mig lite av den harmoni som andra på semester känner och hoppas att ni gör samma sak här i bloggen när jag är borta. Alltså snor åt er lite positiv energi och sol från mina inlägg och framför allt – känner min kärlek ♥

  1. Älskar semesterinlägg!😃 Och särskilt från en person som är lika galen i mat och härliga restauranger som jag och min sambo är 😉 Känslan efter ett riktigt bra restaurangbesök är svårslagen. Kram!

  2. Älskar semesterbilder! Du är bra på att fånga semesterlugnet både i bild och text. Älskar hur du skriver och förmedlar dig på alla dina kanaler. Du är inspirerande och vekar vara så godhjärtad och härlig. Älskar hur din roliga sida kommer fram i podden. Riktigt kul. Veckans ångestryck måste ju vara det roligaste påhittet någonsin, heja er!!

    1. Herregud så GLAD och innerligt varm jag blev av din kommentar. Tusen tusen tack för din kärlek ❤️ Hahaha jag älskar också veckans ångestryck!

  3. Älskar semesterbilder! Längtar tillbaka var i Mexiko förra året, underbart! Tänkte höra vad du tycker om boken? Har precis läst hans ”the monk who sold his Ferrari”. Inspirerande men lite väl overklig. Kram!

  4. Semesterbilder och livsnjuteri är ju det bästa att läsa om! De som inte gillar det kanske är avundsjuka?
    Ibland är det verkligen värt det att strunta i ”fullbokat” och bara chansa. Jag brukar göra detsamma!

  5. Jag ÄLSKAR dina semsterinlägg och blir alltid glad när du har en resa inbokad. Älskar också att du delar med dig av mat och restauranger. Din blogg blir alltid min favoritblogg speciellt då. Kram!!

  6. Hejsan!
    Först vill jag tacka för en heeelt underbar blogg, har följt dig sen du var med i Glamourama☺️ Dock är det här första gången jag kommenterar.
    Jag har en fråga, jag och några vänner ska till Prag i mars och jag undrar om du varit där och kanske kan ge tips på restauranger och barer man inte får missa och sen också andra roliga saker såsom sevärdheter och shopping utöver det vanliga😊 Vore så tacksam!
    Sluta aldrig med det du gör för din blogg ger mig sinnesro och glädje varje gång jag läser den😚 Kram

  7. Hej! Jag är i Tulum någon dag till, skulle du rekommendera att vi försöker komma in på hartwood eller Arca? :))

  8. Jag älskar dina semesterbilder och din blogg generellt när du reser! Men du är en av få bloggar som är rolig att läsa vid semester, du lyckas verkligen förmedla en så mysig känsla och gillar att man får följa dig under hela dagen, tror det är det som gör att det någonstans känns mer vardagligt. Efter att du har rest till ett ställe står det på toppen av min lista av ställen jag vill resa till haha.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi