Avsnitt 18: Romantik

Veckans poddavsnitt handlar om romantik.

Vad gör våra killar som är romantiska och vad gör vi för romantiskt gentemot dem? Jag frågar D vad han tycker och Hamilton berättar om romantiska gester hon har gjort den senaste tiden.

Och varför är det så svårt med romantik? Visste ni att “hur är jag romantisk?” är den vanligaste sökningen kopplad till just romantik? Vi ger tips, delar med oss av tankar och funderingar på hur man kan vara romantisk mot den man tycker om.

Sist men inte minst, en drös big no no’s som vi skrattar högt åt, veckans ångestryck handlar om svårigheterna med romantik och så avslutar vi veckans avsnitt med att Hamilton läser upp en text om giftermål. Vilket i sin tur resulterar i att det sista man hör i podden är mina snyftningar.

Hoppas att ni gillar veckans avsnitt, ni hittar det här eller i närmsta app ♥

  1. Hoppas det är okej att jag svarar med några tankar 🙂
   Berätta hur du känner, säg att du saknar romantiken. Prata sedan om vad ni båda tycker är romantik.
   Kanske gör han saker för dig, som du inte har märkt? Tex. är min pojkvän väldigt omtänksam, bryr sig och lyssnar alltid. Bara det är romantiskt, för mig. Med små gester ser jag hur han gör saker för mig, bara för min skull. Men de här små sakerna, som för honom var att “offra” sig såg inte jag tidigare. Jag var istället upptagen av att tänka på allt som han INTE gjorde. Detta på grund av att jag hade en bild av vad jag förväntade mig. Samtidigt tänkte jag på det som jag gjorde för honom. Jag kom då på, att det jag gjorde för honom kanske inte han heller la märke till, för han har en helt annan bild av vad han förväntar sig av mig. Förstår du hur jag menar? Det jag tänkte var romantiskt, gjorde han sällan. Men när jag började se det från hans perspektiv märkte jag när han gjorde något för min skull, och det är romantiskt.
   Men jag vet inte hur din situation ser ut, men detta är min erfarenhet och så jag tänkt. Men det är svårt. Jag hoppas du får något bra tips!

 1. Mysigt avsnitt! Jag sparade det så jag kan lyssna igen längre fram igen, för att påminnas om alla era kloka ord och bra tips!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi