Du och jag

I Miami åkte vi till Design District, gick in på Cartier och köpte varsitt Love Bracelet till varandra. Vi provade dem för första gången i Dubai för två år sen och bestämde att vi skulle köpa dessa till varandra när tiden kändes rätt. Att ge varandra en sån här romantisk gåva är nog det mysigaste jag har gjort. Eftersom bröllop ligger några år fram i tiden för oss känns det så otroligt romantiskt att ge varandra något att bära på handleden (istället för ringfingret) som visar att vi hör ihop.

Att det är du och jag. Som det har varit de senaste åren och kommer att vara i många år till. För vi hör ihop.

Så himla härligt att ge varandra något så fint. Även om jag var magsjuk och D fick dricka båda glasen champagne, haha, men vad är väl romantiken utan en dos verklighet i sig.

 1. Ohhhh jaaaa!! Grattis eller vad säger man haha? Grattis till att ni funnit varandra kanske? 😍
  Länge leve kärleken!

 2. Ååååh Michaela ! Nu är det ditt ! Minns när du och Dasha snackade om det i podden för många är sedan. Så glad för dig

  1. Haha, ja precis! Det har varit på drömlistan ett tag, så glad att jag hittade en person att dela denna gåva med. PUSS <3

 3. Mysigt! Som en troförlovning typ <3 Jag och min man gjorde en förlovning när vi var små men det var liksom inte aktuellt med bröllop på minst 5 år då men vi ville liksom vara mer än ihop!! Grattis till er!!

 4. Åh, du fantastiska människa. Vad du förtjänar detta – kärleken. Jag älskar att se dig såhär. Har följt dig sedan du och Dasha körde podd ihop och är så lycklig för din skull (och Dashas!!!). Idag består mitt liv av ett krossat hjärta, jag har blivit lämnad av han jag trodde var mannen i mitt liv. Mina dagar fylls numera med att lyssna på er gamla podd, läsa dina böcker, läsa Dashas 2.0-inlägg. Om och om igen. Det ger mig kraft att gå upp ur sängen på morgonen. Så TACK för allt du har gjort för mig, för de orden Forni och Dashis skrev och sa för flera år sedan. TACK.

  1. Älskade <3 Jag hoppas att ditt hjärta läker snart. Så fint att du hittar styrka i våra ord och så fint att du blir så glad för min skull. Fortsätt sprid kärlek runt omkring dig <3 KRAM

 5. Minns också när du och Dasha pratade om det i poden för många år sedan, tänk att det blev så! Har ett stort leende nu, så roligt för din/er skull! <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi