WEEKLY PLANS

Det är den andra veckan i januari och den första officiella jobbveckan. Men inte för mig. För jag åker bort igen. Mot värmen, för att vila, jag längtar efter att känna hur axlarna sjunker någon centimeter. Även fast jag försöker hålla humöret uppe så är det för kallt nu. Jag spänner mig, käkarna har nästan fastnat, det gör ont i tårna av kylan trots vinterskor. 16 dagar med sand mellan tårna börjar imorgon.

Förra veckan hamnade jag i ett ledsamt dilemma där jag förstod att jag skulle förlora vilken väg jag än valde. Egentligen var det mitt eget fel att jag hamnade i den situationen, men det var ett enkelt misstag som kostade något jag inte ville ge. I flera dagar gick jag och försökte reda ut situationen, hitta något form av kryphål, men till slut insåg jag att det var lönlöst. Jag var tvungen att välja en av två vägar och båda vägarna ledde till något jag inte ville. Ibland går inte livet som man vill, inte alls, och även om man försöker andas och se saker från den ljusa sidan så kan det vara tufft ändå. Förra veckan var tuff.

Den här veckan ska jag ge allt jag har för att verkligen njuta och må bra. Idag sitter jag på kontoret, det är en hel del som ska prickas av innan semestern. På lunchen måste jag få yoga, annars kommer jag att sprängas, och efter jobbet blir det en heluppfräscning hos Studio Paavola. Ögonfransar, manikyr och pedikyr står på schemat. Hem vid sju, packa klart, hoppa i säng.

På tisdag landar jag i Miami


Bildkälla

Måste klippa av mer på håret tror jag.

  1. hoppas det inte är alltför allvarligt och att du hittar tillbaka till balans och styrka igen! så härligt med semester- njuuuuuut!

  2. Hej, förstår det som att yoga hjälpt dig väldigt mycket efter att ha läst din bok och blogg och jag vill verkligen börja med det i år. Har du några tips på bra yoga studier i Stockholm för att lära sig grunderna och andningstekniker och som även har olika kurser?

    Tack och du är verkligen inspirerande!

    Kram

    1. Urban Om och Yogayama! Om du har råd tycker jag att du borde åka på retreat med yogiakademin, det är HELT underbart! Jag har åkt två gånger med dem och flera har varit nybörjare då och blivit frälsta. Lycka till 😘

    2. Nu har du ju redan fått tips från Michaela, men jag tänker att fler tips kanske inte skadar… 🙂 Jag tänker att studion såklart är viktig eftersom att jag kan tänka mig att olika studior uppmuntrar olika kultur och olika sätt att se på yoga. Här kan jag verkligen, verkligen, verkligen tipsa om Atmajyoti yoga på Sigtunagatan precis vid Vasaparken. En källarlokal där man bara genom att kliva innanför dörren börjar andas djupare och gå långsammare eftersom det är så fantastisk stämning där. Jag gillar många av de lärare som undervisar där men framför allt Beatas klasser (om du är nybörjare har hon Hatha Flow 1 som är m a g i s k) samt Sofia har underbara, lite långsammare och med mer avslappning/meditation, klasser. Jag har yogat på Atmajyoti i 3,5 år 🙂

  3. Åh, vad jobbigt att ha hamnat i en sådan situation! Händer nog alla ibland. Hoppas att resan till Miami blir härlig i alla fall!

  4. Tack för fin blogg! Förstår dock inte riktigt poängen med att skriva kryptiskt om något som kan handla om precis vad som helst? Skriv hellre inget alls om det då, folk omkring dig kan ju misstolka att det handlar om dem..

    1. Fast är det inte missvisande att inte skriva om hur jag mår i min egna blogg för att sedan få kritik för att jag visar upp en fasad och ett ”perfekt liv”? Då är det väl bättre att vara personlig utan att vara privat. Det är jätteviktigt för mig att visa upp alla sidor av mitt mående här, både när jag är lycklig men också när jag inte mår så bra. Sen får väl alla andra respektera det? Tänk om jag precis beslutat mig för att göra en abort eller något annat extremt privat – ska jag inte få skriva av mig om hur jag mår då I MIN EGEN BLOGG utan att behöva vara rädd för att trampa människor på tårna?

      Och förlåt mig men varför skulle folk tro att det handlar om dem? Det handlar ju om MIG och MITT LIV. Kommer absolut inte börja hålla undan mina känslor i min blogg. Jag ar alltid varit personlig utan att vara privat och det kommer inte att förändras.

      1. Micki jag tycker du gör helt rätt, du får berätta exakt hur lite/mycket som du känner för. Kramar till dig, hoppas att denna vecka känns lite lättare <3

      2. Tyckte att sättet du beskrev din situation på var snyggt. Om man inte vill hänga ut andra i sin blogg måste man ju skriva ur sitt egna perspektiv vilket var prick det du gjorde. Hoppas det blir bra ändå i slutändan!

  5. Så jävla härligt med Tulum!! Här kommer lite tips.

    Restauranger i Tulum:
    Casa Banana http://www.casabananatulum.com/home
    Casa Jaguar http://casajaguartulum.com/
    Mina https://minatulum.com/home

    Beach club:
    Papa Playa
    http://www.papayaplayaproject.com/restaurant-beach-club/

    Fullmoon party och annat party:
    Papa Playa Project
    http://www.papayaplayaproject.com/

    Cenotes/Undervattengrottor:
    Gran Cenote ligger närmast Tulum, typ 5-10 min med bil. Mysig och vacker cenote och man snorklar och simmar runt med sköldpaddor och fiskar. Den absolut finaste men tyvärr kryllar av turister är cenoten Ik-Kil nära Chichen Itza. Så jävla magiskt!! Googla runt om ni vill besöka någon vacker cenote.

  6. Va tråkigt att höra, hoppas att de löser sig och att du mår bättre snart <3 Ha det så bra i Miami!! Massa kramar <3 <3 <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi