Lördagsmorgon på landet

Hej kära ni,

Förlåt för utebliven bloggning igår kväll, jag hade så jäkla mycket jobb att ta ikapp och plötsligt var dagen slut. Vid femtiden igår åkte vi ut till Linn och Mattias lantställe för helghäng. Det hela slutade med att vi satte på discoljus i vardagsrummet, dansade med till låtar och testade spelet “Hint” (succé! ska absolut köra det på kommande middagar!).

I morse vaknade jag vid nio-tiden, låg kvar en stund i sängen och sedan smög jag upp i tystnad och satte mig i vardagsrummet, försökte sätta på Nyhetsmorgon men som vanligt får jag aldrig till det hos andra och deras olika fjärrkontroller haha. Tio minuter efter mig kom Linn upp med datorn i famnen och nu kokar hon kaffe åt oss. Det är roligt hur vi med vårt jobb ständigt går omkring med en dator eller telefon i handen, redo att göra lite jobb mellan alla måltider, samtal och trevliga stunder. Det är liksom ingen slump att vi två är uppe först med kaffe och dator, utan det är så det oftast ser ut. Det är mysigt att få iväg dagens första inlägg innan alla andra börjar sin dag.

Nåväl, nu ska jag skriva ihop ett inlägg med de sista bilderna från Marbella som kommer lite senare. Ha en underbar lördag! Här i Stockholm är regnet borta och över havet glittrar istället solen idag, så magiskt att vakna på landet när det är sånt här väder. Puss!

  1. En fråga till frågor med Forni:
    Var skulle du åka på en weekend i månadsskiftet april/maj, ca 4-5 dagar?
    Jag vill så gärna åka till Portofino, men är rädd att jag skulle önska mer sommarväder än vad det
    kanske är då.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi