Frågor med Forni

Vart kommer tröjan på första bilden ifrån? 🙂

Den är från Soft Goat och finns att köpa här (klick!). På rea nu dessutom! Det är seriöst den bästa tröjan jag någonsin har haft.

Ser helt fantastiskt ut 😍 Vet du vad Louis är för ras?

Han är en bichon havanais, visst är han gullig! Så snäll, fin och mysig. Det är riktigt trist att vara allergisk för annars hade jag kramat sönder honom!

Jag börjar få lite smått panik och vill verkligen hitta kärleken detta år. Har inte träffat någon kille seriöst på flera år. Har ingen i min närhet/någon jag vet om som jag känner mig minsta intresserad av. Men börjar känna mig ensam och vill liksom ha någon att dela vardagen med men vill absolut inte nöja mig bara..? Hur gör man liksom? Har läst ”hemligheten” men tyckte inte jag fick ut något av den heller direkt?

Hmm… jag skulle nog kasta mig ut mer aktivt där ute. Var en Charlotte (om du har sett Sex and the City haha). Dejta, var orädd, sök kontakt. Man vet inte i vilken person man hittar kärleken. Och om man går på en rad nitlottar så lär man sig något av dessa också. Det är lätt hänt att man sitter och väntar på att hen ska dyka upp men jag tror att man aktivt måste ut och leta kärlek! Vissa kanske har turen att ramla in i den, men långt ifrån alla. Puss!

Hej! God fortsättning! Hoppas ni har en riktigt härlig semester. I Januari ska jag åka på semester till Dubai och via ett av dina blogginlägg för några dagar sedan blev jag påmind om att du var där i januari i år. Tänkte höra med dig om du minns hur vädret var på kvällarna. Var det kyligt, eller kunde man vara barbent? Tack på förhand! Kram på dig.

Hej fina!

Tack detsamma! Det är lite kyligt på kvällarna i stil med svenska sommarnätter. Jag hade med mig en tunnare jacka + en tunn tröja/kofta som man kan ha om sig på kvällarna. Sedan har jag alltid en sjal i väskan, en sjal behövs ofta på semester tycker jag!

Kram

Jag och D i Dubai en kväll i januari. Här sitter vi under en värmelampa 🙂

Undrar om du har något tips på bästa spastället i Stockholm för en heldag ensam? Gärna något som är lätt att ta sig till relativt centralt.

Jag brukar ta Sturebadet när jag vill vara för mig själv under en hel dag. Det är lagom stort, lagom mycket folk (om du går en vardag) och man får vara ifred. Annars kanske Selma City Spa? <3

Hej Michaela! Jag ska till Stockholm i slutet av januari för ett möte och har bokat in en hotellnatt för att få lite egentid samtidigt, shoppa lite kanske. Och nu ser jag fram emot att köpa med takeaway upp till hotellet på kvällen och bara ligga och kolla på serier. Sånt som man inte riktigt hinner annars 😅 Men har du tips på vilka restauranger som har riktigt bra och stort urval av takeaway? Älskar all mat!

Hej fina,

Kör Foodora! Det är bara att beställa upp exakt det du är sugen på till hotellrummet. Nu vet jag inte vilken stadsdel du kommer att stanna i men om det är Östermalm/City så är mina favoriter följande: Paraden, Broms, Phils Burger, MOAS och Indian Stories. Puss!

Snyggo! Din bikini? Sååå snygg.

Visst är den fin, jag fick den av Petra! Så snäll vän man har, hon är bäst. Den kommer från Heidi Klum.

  1. Diggar dina svar! Men vadå Charlotte i sex and the city? Haha hon känns som typ allas farmor! Varför sa du henne av alla? Var mer Carrie och våga träffa olika män skulle jag säga! OBS ingen kritik bara intressant att se hur folk tänker olika ang sånt här

    1. Haha oj, jag läste Charlotte men reflekterade inte över det förrän jag läste din kommentar utan tänkte att hon menade Samantha 😉

  2. Tack snälla för svar <3 Jag trodde bichon havanais var allergi fri hund (söker efter en då min sambo är allergisk) men då är det inte så alltså (fan!) Kram och hoppas nacken känns bättre snart.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi