Ett pit stopp i Stockholm

Hej från flygplanet, någonstans över Tyskland eller så.

Hur mår ni idag? Jag mår sådär, nacken värker fortfarande och sedan fick jag höra en sak igår kväll som gjorde mig ledsen. Det senaste dygnet har varit sådär helt enkelt.

Idag åker vi hem. Det var med vemod vi sa hej då i morse, man blir ju som en liten familj under semestern, så otroligt sammansvetsade. Jag och Chloe har kommit varandra så sjukt nära under den här resan och det känns liksom tomt att lämna henne nu, speciellt när vi inte kommer ses på flera veckor.

Vi är hemma över helgen i alla fall för att tvätta och packa om innan vi åker igen. Samt jobba undan så mycket som möjligt och träffa lite kompisar – mysigt.

Jaja. Jag ska strax ringa upp Hamilton som sitter i sin stuga i Åre och så ska vi spela in veckans poddavsnitt som släpps på söndag. Har ni lyssnat på förra avsnittet? Det handlar om fest, nya år och riktigt kassa nyårsaftnar. Sök på Forni & Hamilton på Spotify eller iTunes så kommer vi upp!

Puss och kika in lite senare för veckans frågor med Forni!

 1. Det är så himla härligt att ha fina relationer med barn som inte är ens egna, det berikar en på något sätt. Det är fint att läsa hur du beskriver Chloé också, ni verkar ha en riktigt go relation 🙂 Min väns 2-åring sover hos oss ibland och han är så jäkla mysig, mina barn älskar honom!

 2. Måste bara säga att er podd är fantastisk!! Det är precis en sådan podd som jag tycker har fattats. En sådan podd som faktiskt pratar om kärlek, vänskap och allt som hör till på riktigt. Älskar att ni djupdyker ner i varje ämne och inte enbart berör det på ytan oberoende om det är ett jobbigt ämne eller inte. Att ni verkligen diskuterar ämnet ur alla perspektiv och med så otroligt fina ordval! Det slår mig varje gång hur otroligt kloka och fina människor ni verkar vara
  Ser fram emot nästa poddavsnitt
  Kram på er

 3. Vilken konstig sak, och rätt elak, att skriva! Jag älskar min systerdotter och vill gärna vara med henne ofta – och tro det eller ej så känner jag så fast jag tom (!) har ett eget barn!

  1. Jag tog bort kommentaren, tyckte den var fruktansvärd faktiskt.

   Min egen, högst privata, relation till att en dag bli mamma har ingenting med min kärlek till mina bästa vänners barn att göra. Om jag själv hade barn hade jag varit överlycklig om mina vänner hade älskat och värderat mitt barn så högt som jag själv känner för Chloé. Amanda och Shoan är familj för mig och deras barn är lika mycket familj – det finns inte i min värld att hon inte hade fått lika stort utrymme i vår gemensamma relation som alla andra får. Sedan blir relationen till ett barn mer fysisk och lekfull medan relationen mellan oss vuxna utvecklas tack vare våra konversationer. Jag visar min kärlek till mina vuxna vänner med ord, samtal och handlingar och min kärlek till mina vänners barn genom att se dem, leka med dem och ge dem den uppmärksamheten de förtjänar. Ingen ska få pekpinna mig i den här frågan, eller försöka trycka ner mig, aldrig! Jag är så stolt över mina relationer i mitt liv och tänker aldrig skämmas över dem.

 4. Aha, NU såg jag att det stod att du tagit bort en kommentar. Jag läste inlägget och kommentarerna flera gånger först och förstod verkligen inte vad som var elakt.

  1. Hehe ne min kommentar blev lite konstig då 🙂 Men var en så dum sak så jag kände mig tvungen att ”försvara” för jag blev själv illa berörd typ. Men bra att ta bort elaka kommentarer tycker jag <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi