Årets första dopp, huevos rancheros och cavasangria

Nu spolar vi tillbaka tiden till i förrgår, det vill säga nyårsdagen.

Det var tjugo grader ute och vi åt därmed vår nyårsdagsbrunch på terrassen. D lagade huevos rancheros med guacamole och färska baguetter. Satan så gott. Tips till alla single ladies där ute: välj en partner med matintresse!!!

Efter brunchen badade vi! Det var typ 14 grader i poolen men vi älskar kallbad haha.

Det var iskallt och uppfriskande, skönt att bada in det nya året.

På eftermiddagen åt vi en sen lunch på Cappuccino.

Det blev nyttiga juicer och en club sandwish. Balans balans 🙂

På kvällen åt vi rester och kollade på Beck med massa godis.

Igår var det ännu en strålande dag så jag lagade pannkakor till alla.

Bananpannkakor med färska bär och nutella ♥

Sen gick jag ut på min runda.

Jag lyssnade på Andrea Bocelli och sprang i solen längst med stranden. En underbar stund där jag verkligen lyckades hitta tjusningen i att springa. Sen kom yogaincidenten och jag blev stel som en pinne MEN MEN.

Jag lyckades göra mig i ordning för att åka ner till hamnen i alla fall.

Annonslänkar: I tröja från Soft Goat, väska från J.W. Andersson, skor från Rochas och byxor från Adoore.

Vi drack cavasangria vid havet!

Och avslutade dagen med en stor sallad, kyckling och hummus tillsammans med ett glas vin innan vi gick och la oss vid halv tolv.

Idag är det ju sista dagen här för imorgon åker vi hem! Ska passa på att suga in det sista av just den här semester!

  1. Alltså Michaela! Jag skrattade HÖGT när jag lyssnade på veckans podd “…och så vaknade jag upp och ville skjuta mig själv i huvudet…” TACK för du delade detta. Jag skrattade högt samtidigt som jag känner igen mig så så så mycket!! Ni båda är så roliga att lyssna på och jag verkligen älskar att lyssna på allt du/ni delar med er av. Ditt sätt att berätta och hela din personlighet är så energifylld och sprudlande och även om du alla dagar kanske inte är på topp så lyckad du ALLTID göra någonting bra. Du verkar verkligen vara en sån härlig person och en bra förebild. Tack för att du är du. …Tur att du inte sköt dig själv i huvudet någon av dom där 1a januari mornarna, hade varit synd. HAHA Kram på dig!

    1. Jeg hører på avsnittet nå og skulle så gjerne ønske at jeg hørte på nyttårsaften! Jeg lå 1. januar i år og ville skyte meg selv i hodet! Dere sier så mye sant og fint!

  2. Hej Michaela! Jag ska till Stockholm i slutet av januari för ett möte och har bokat in en hotellnatt för att få lite egentid samtidigt, shoppa lite kanske. Och nu ser jag fram emot att köpa med takeaway upp till hotellet på kvällen och bara ligga och kolla på serier. Sånt som man inte riktigt hinner annars 😅 Men har du tips på vilka restauranger som har riktigt bra och stort urval av takeaway? Älskar all mat!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi