Nyårsafton

Nyårsafton! Sista dagen på 2017! Vi började med morgonlek.

Sen tog vi oss ut för att upptäcka dagen.

Alla hade gjort sig nyårsfina men finast var såklart denna filur.

Vi gick till Tahini för att äta sushilunch! Och dricka bubbel som sig bör på nyårsafton!

En fråga: går ni ut och äter nyårslunch eller sparar ni er till kvällen? Det var nästan bara barnfamiljer på restaurangen så vår teori är att det är just familjerna som gillar att göra något trevligt och fira under dagen (eftersom de är hemma under kvällen). Medan ungdomarna sparar på krutet.

Vi tog in ett gäng olika sushirätter som vi delade på.

Lillis njöt av lite biotajm och smoothie.

Kan inte tänka mig ett bättre gäng att tillbringa årets sista dag med.

På eftermiddagen skulle vi åka och handla nyårsmiddagen men hade missat den illa detaljen att nästan alla matbutiker var stängda. Till slut hittade vi världens minsta lilla butik där vi fick trolla fram ingredienser till en nyårsmiddag. Vi började med champagne och Iberico-skinka i alla fall!

Här är jag och mitt älskade gäng! Här hittar ni klänningen och skorna (annonslänkar).

Vi åt en gambas pil pil-variant till förrätt som vi drack gula änkan till.

Följt av oxfilé med chimichurri, ungsrostad potatis och sallad. Till det drack vi Aalto, mycket gott.

Så pratade vi om det bästa med året som varit, vilka nyårsmål vi har och vad vi ser fram emot under 2018. Viktigt med årsresumé på nyårsmiddagen tycker jag!

Helt plötsligt så var klockan midnatt. Gott nytt år! Vi tittade på fyrverkerierna vår terrassen och skålade i champagne.

Sen avslutade vi med gino och med champagne innan vi kastade in handduken vid 01.30. En perfekt nyårsafton. Hur var din?

  1. Ni ser ut att haft det supermysigt!
    Min nyårsafton spenderades i Köpenhamn med en, tyvärr, bedrövlig restaurangupplevelse (maten var dock fantastisk). Hade ett magiskt tolvslag vid vattnet med min kärlek och god champagne och en övernattning på hotell. Bra slut på ett jobbigt år och en harmonisk början på ett nytt 🙂

  2. Ser fantastiskt ut!!
    Jag börjar få lite smått panik och vill verkligen hitta kärleken detta år. Har inte träffat någon kille seriöst på flera år. Har ingen i min närhet/någon jag vet om som jag känner mig minsta intresserad av. Men börjar känna mig ensam och vill liksom ha någon att dela vardagen med men vill absolut inte nöja mig bara..? Hur gör man liksom? Har läst “hemligheten” men tyckte inte jag fick ut något av den heller direkt?

  3. Nu firade vi iof nyår i Paris. Men vi äter lunch och middag och 4 vinstopp utöver det utspritt på dagen..haha =)

  4. Vilka härliga dagar ni tycks ha! Och fantastiskt att du levererar samma genomarbetade inlägg som alltid trots helgerna😊 Tack för det!
    Älskar första bilden i detta inlägg, du lyckas alltid med din outfit, önskar jag var lika snygg på morgonen! 😄

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi