1 januari 2018

Hej du nya år, vad glad jag är att se dig!

Och hej alla älskade bloggläsare, jag hoppas att ni vaknar upp med ett leende på läpparna idag. Om nyårsnatten var tuff så kommer här världens största, digitala kram. Jag hoppas att ni alla kan känna min kärlek till er.

Själv vaknade jag upp vid halv nio, tog en dusch och jobbade lite. Vid elva serverade D en nyårsbrunch på terrassen och därefter städade jag undan i lägenheten. Det är superviktigt för mig att det är rent när man går in i ett nytt år! Är ni likadana? Jag vill att det ska dofta nystädat när det är den första januari. Eftersom vi körde nyårsmiddag hemma så var det rätt stökigt när vi vaknade, dessutom är ettåringar inte jättefördelaktiga om du vill hålla det städat… men nu är det rent och luktar gott i alla fall.

Solen skiner på här, det är säkert 23 grader i solen. Jag sitter och känner den mot min förmiddagsmjuka kropp när jag skriver det här inlägget. Tänk vad lycklig man blir av sol alltså. Det blir garanterat en lunch vid havet idag!

Nu ska jag sätta mig och skriva ihop min helg i bilder till er, dock har jag över 60 (!) bilder så det får bli i tre delar haha. Annars lär ni ju tröttna på mig. Jaja, ville mest kika in och skicka er kärlek. Jag är övertygad om att 2018 blir bättre.

Älskar er!

Klänning och skor från Nelly, örhängen från Sophie by Sophie

  1. Till frågor med forni:
    Hej Michaela! Vill först säga tack för allt du delar med dig av i dina sociala medier. Du inspirerar mycket och är en fin förebild. Tack för det. Du har så himla fint hår nu när du har klippt dig. Skulle du kunna berätta om vilken frissör du går till och hur du stylar ditt hår med verktyg och produkter? Kram och tack fina du!

  2. TACK för ert avsnitt med poden på nyår. Det gjorde min nyårsmorgon väldigt, väldigt bra. Stämningen som ni förmedlade hade jag sedan med mig hela dagen <3

  3. Förstår verkligen känslan med att en vill ha det rent och iordning när det nya året börjar! Men eftersom festen var hos oss i år blev det för mig en träning i att inte allt måste vara perfekt och iordning för att jag ska känna balans. Svårt men också lite nyttigt. Ha en god fortsättning och en fortsatt härlig semester! 😃

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi