Långlunch, pil pil, rosé och yoga

Här kommer några bilder från i torsdags! Jag yogade en timme på förmiddagen när C sov och killarna spelade tennis. Försökte ta en bild med självutlösaren på iPhonen men som ni ser så hann jag knappt tillbaka till mattan hehe… svänger in med fötterna sekunden som bilden tas. Det där med självutlösare på 10 sek i yogapose var inte svinlätt. Men men :))) Härlig kontrast med leksakerna i hörnet också haha.

När klockan slog lunch mötte vi upp David och Kattis för en långlunch i solen vid havet. Fantastiskt härligt.

I Spanien är det väl obligatoriskt med minst en pil pil per semester?

Amanda, David och jag!

Efter ett par timmar gick A, S & C till parken medan vi satt kvar med David & Kattis för att njuta av de sista soltimmarna innan klockan slog kväll. En fyratimmarslunch är inte dåligt jobbat alltså.

En underbar dag på semestern!

På kvällen köpte vi hem indiskt innan vi kröp ner i sängen vid elva.

  1. Älskar din blogg Michaela! Jag har det väldigt jobbigt just nu, men varje gång jag kikar in här och läser dina nya inlägg så glömmer jag allt för en stund. Fortsätt med det du gör, du är bäst! Ville bara att du ska veta det! <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi