Tapas, karuseller och shopping

God morgon alla underbara!

Har ni sovit gott? Vad gör ni i mellandagarna – är ni bortresta, jobbar ni, njuter ni av sovmornar? Här i Marbella vaknade jag vid sju av Chloés ljud i vardagsrummet men låg kvar i sängen och njöt av lediga dagar fram tills klockan slog nio. Nu har vi ätit en lång frukost, lekt, läst tidning och snart ska jag njuta av ett yogapass innan vi gör oss i ordning för lunch med några kompisar som också är här nere.

Det är roligt hur man anpassar sin semester utifrån sällskap, om vi hade rest med några som inte har barn hade vi säkerligen suttit uppe och snackat skit halva nätterna för att sedan äta en lång och sen frukost dagen efter. Nu släcker vi ner innan midnatt för att gå upp och börja dagen runt åttatiden (förutom någon av Chloés föräldrar som börjar dagen vid typ fem haha). Jag måste dock säga att jag uppskattar tiderna, att sova åtta timmar mellan 00-08 är perfekt för mig. Det är ungefär samma tider som jag har hemma och då mår jag som bäst.

Jaja, här kommer några bilder från igår!

Vi åt lunch på La Moraga igår där vi tog in blandade tapasrätter så som råbiff, sliders, tempurasallad, black cod och gazpacho. Mums.

Efter lunchen fick Chloé åka två åk i en karusell på torget innan vi gick vidare ner till hamnen.

Där vi strosade i butiker…

Jag och Amanda provade solisar på Gucci, det blev ett köp för mig – kika in lite senare för bilder!

Tröja från Zara, skinnjacka från LXLS

När klockan slog sex åkte vi till delikatessbutiken, vinbutiken och mataffären för att handla råvaror till kvällens middag. Så trevligt det är att handla ingredienser till kvällens pasta samtidigt som man blir serverad ett glas vin!

När vi kom hem och Chloé lagt sig, öppnade vi en flaska vin och pratade i vardagsrummet.

Sen lagade D en gudomligt god pasta som vi avnjöt med ett riktigt smarrigt vin. Efter en kopp te och en kitkat kröp jag ner i sängen vid halv tolv – perfekt onsdag i livet!

  1. Hej!

    Fina bilder 🙂
    Har precis läst ditt inlägg om smink och skulle vara VÄLDIGT tacksam om du kunde svara på vilken nyans du har på Guerlain pudret? Det finns en rad olika varianter och undrar vilken du använder. Kan det vara sheer blond eller endast blonde?

    TACK för svar 🙂

  2. Hej Michaela! Jag undrar om du vet i vilka butiker dina sandaler finns i i Stockholm? Jag har ringt runt febrilt till olika återförsäljare men ingen har dem kvar. Jag åker till Mexiko på onsdag och vill hemskt gärna ha med mig ett par av dina sandaler. Vet du var jag kan hitta dem? 🙂

    /Stina

  3. Hur funkar det med långa luncher/middagar på restaurang med ett så litet barn? Nu har jag inte stenkoll på hur gammal hon är men hon är ju iallafall i en väldigt aktiv ålder och har säkert noll tålamod 🙂 trots att mina barn är 4 och 8 får dom spring i benen så fort maten är uppäten, några långluncher finns alltså inte på kartan för oss 😉

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi