Framme i Marbella

Hej från Marbella!

Vi landade vid sju igår och kom fram till lägenheten vid nio. Hämtade upp pizzor, öppnade en flaska vin och snackade skit. Däremot var det storm i natt så jag sov som en kratta, drömde om inbrott och annat läskigt. Bland annat drömde jag om hur jag skulle rädda Chloe när inbrottstjuvarna tog sig in haha… planen var att gömma sig i en tvättkorg, ta en kniv i köket och sedan plocka upp Chloe i hennes rum. Vad hennes föräldrar gjorde i drömmen är lite oklart.

Anyway, den här dagen började vid åtta då vi vaknade av en högljudd liten tjej i vardagsrummet. Gick upp, tog en dusch, lekte, killarna åkte och handlade och sedan dukade vi fram frukost. Resten av förmiddagen gick i lugnets tecken men nu är solen framme, termometern visar 17 grader och vi tänkte äta en god lunch nere i hamnen.  Så skönt att vara här, ska NJUTA av semester med mina älskade.

  1. Hej! Lite lustig fråga men hemsk nyfiken haha, pratar D och S persiska eller svenska när de umgås utan dig och Amanda? Kram. Din blogg förgyller min vardag oavsett vad.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi