Att vara ensam och hur vi träffades

Ni har väl inte missat poddavsnitten som har släppts nu under julen? Ett avsnitt heter “Ensam ensam ensam” och handlar om just det. Att känna sig ensam. Vi pratar om att vara rädd för att dö ensam, att inte ha några kvar, skillnaden mellan att vara själv och att vara ensam men också – hur det känns att känna sig ensam under högtider. Jag hoppas att du känner dig lite mindre ensam när du har lyssnat på det!

Det andra avsnittet, som är avsnitt nr 14, släpptes på julafton och heter “Förälskelsen”. Det handlar om hur jag och Hamilton träffade våra pojkvänner. Ett avsnitt fyllt av kärlek, bakfylla och pirr i magen.

Du kan lyssna på avsnitten i din närmsta podcastapp, på iTunes, på Spotify (här!) eller via direktlänk här.

  1. Jag håller på att lyssna på avsnittet om att vara ensam och tycker att det är jättebra! Oerhört viktigt ämne att ta upp. Dock måste jag säga att skillnaden mellan orden “ensam” och “själv” är att “ensam” betyder “utan sällskap av andra”, medan “själv” betyder “ohjälpt”. “Jag går hem ensam” betyder alltså att jag går hem utan sällskap av andra. “Jag går hem själv” betyder att jag går hem på egen hand, utan hjälp. Numera blandar dock många ihop dessa ord och distinktionen håller på att suddas ut.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi