Inspiration: kläder till nyårsafton

Inlägget innehåller annonslänkar

Klackar | Linne | Glittriga stövlar | Topp med stjärnor
Svart byxdress | Silverklänning | Svart klänning | Silver topp | Glittriga byxor

God kväll fina ni,

Hoppas att ni njuter av lugnet, det gör jag. Vi håller på och packar inför Marbella imorgon och mellan varven äter vi rester från julafton och tittar på film. En mysig juldag helt enkelt.

Här kommer lite inspo till nyårsafton om ni inte har hittat rätt än, jag har beställt hem den silvriga klänningen på bilden som jag tror att det blir för mig. Tänk till bara ben och ett par nätta klackar i Marbella – så snyggt! Ibland är det riktigt kul att klä sig som en diskokula, till exempel på nyårsafton i Marbella. Den levererades i fredags eftersom att jag åker bort men jag vet att många webshopar har supersnabb leverans nu i mellandagarna för att man ska hinna få hem sin outfit i tid. Den silvriga toppen på bilden har jag också klickat hem och den bar jag i fredags på Zara & Hamiltons födelsedagsmiddag, bilder kommer!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi