Friterade lussebullar, barnkläder och ljusblåa bågar

Hej alla fina,

Hoppas att ni njuter av juldagen!

Här kommer några bilder från veckan som varit (helgen i bilder kommer senare!).

På kontoret har de pyntat så fint inför julen, bland annat denna ståtliga gran som tar emot alla i en av loungerna.

I torsdags drack jag bubbel med Margaux för att säga hej då innan vi åker på våra respektive vinterresor. Jag älskar våra små ensamdejter som vi bokar in ibland. Vi är ganska lika när det kommer till jobb, även om vi är jätteolika på många punkter också, men att bolla med varandra känns skönt. Vi jobbade ju ändå ihop i ett års tid och det funkade sanslöst bra.

I fredags hade jag julavslutning med Theres! Theres är assistens och projektledare hos mig.

Vi sågs på Nybrogatan 38 där vi hade bokat in frukost. Vi båda älskar frukost så jag valde att boka in en mysig frukost istället för en sedvanlig lunch eller middag.

Där delade vi på friterade lussebullar (!), åt smoothiebowls och pratade om året som varit och året som komma skall. 2018 blir riktigt bra, det känner jag så starkt i hela min kropp. Det ska bli spännande att gå in i detta nya år.

Efter frukosten gick jag på julklappsshopping!

Jag hade nämligen span på en julklapp från Livly till en liten kille jag känner…

… nämligen den här lilla blåa kashmirtröjan (!). HUR GULLIG! Jag ville köpa den med tillhörande byxor i julklapp till Cillas lilla son, Ian. Han fick en kashmirbody i grått från Livly när han föddes av mig och den verkar ha varit poppis så jag ville gärna ge honom även detta. Jag älskar att köpa babygrejer som ni kanske har märkt, haha.

Jag hade på mig kappa (ny!) och skor från Zara, örhängen från Sophie by Sophie och kashmirtröja från Soft Goat.

Det blev lite julklappar till mig själv också under shoppingrundan, för jag hade beställt nya glasögon från Nividas!

Mina gamla från 2015 ser jag knappt i längre, mvh / minus 5.75 i styrka nu för tiden.

Det blev dessa ljusblåa! Har ni sett så fina! Åh jag älskar dem. Beställde även ett par till eftersom jag gillade dessa så mycket. Brukar alltid ha lite olika att variera med så att man inte tröttnar.

När det var dags för lunch så mötte jag upp Cilla och Ian för att äta gott och ge julklapp. Han blev jätteglad! Hurra!

Jag åt en jättegod sallad på Lilla EkotRiddargatan och sen gick vi en liten promenad.

På vägen hem gick jag förbi Sophie by Sophies sample sale som de hade på deras kontor. Upp till 70% på massor av smycken! Jag köpte min födelsedagspresent till Hamilton här. Jättefina örhängen och en ring, hurra!

Sen blev det fredagskväll och fest, men det kommer i ett annat inlägg. Puss!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi