GOD JUL!

God jul mina älskade vänner!

Jag hoppas att ni får en underbar söndag och att ni tar hand om varandra där ute. Om ni vill så kan ni läsa min lilla julhälsning på Daily Forni här (klick!).

Nu ska jag fortsätta med vår frukost innan det är dags att börja fixa inför vår lilla juldrink vi har här hemma, innan vi går vidare till julaftonsfirandet.

Massa kärlek till er ♥

 1. God Jul Michaela!
  Underbar blogg och underbar julhälsning på Daily Forni!
  Önskar dig en jätte fin dag.
  Kramar <3

 2. Jag hade många bra jular som liten, så som man önskar sig. Sen blev jag tjugo år, och livet ser annorlunda ut. Några stunder har varit okej idag, men den större delen har dock bara handlat om att stå ut. Försökt undvika att självskada, hållit tillbaka tårar, dolt min panik eftersom de jag firar med ser mig som besvärlig då (det är ingenting jag bara tror, de säger de till mig). Jag har längtat tills dagen är över. Tyvärr är det en ny dag imorgon att ta sig igenom, men då har jag iallafall lättnaden över att just julafton ligger bakom mig. Är väldigt tacksam över mina jular som liten, och jag tror att jag någon gång kommer få en bra jul igen, om några eller kanske många år. Jag är iallafall inte ensam, sorgligt nog. Tack tack tack snälla för att jag fick skriva av mig lite. Ber om ursäkt om jag låter gnällig, men det lättade lite genom att få dela med er här. Vet du Michaela, det finns något som varit fantastiskt idag där emot! Jag menar, för just nu lyssnar jag på er pod. Det fick mig att glömma tid & rum. Är så lättad, glad och tacksam över att ni släppte ett avsnitt idag. Nu ska jag fortsätta lyssna, har halva avsnittet kvar. Ert sällskap, era snälla röster och era fina samtal gör så jag känner mig mindre ensam, trots att jag är själv hemma nu. Många kramar

  1. Hej fina du,

   Tack för varma ord. Kom ihåg att du inte är ensam om att ogilla julafton. Tycker också det kändes extra mysigt med ett avsnitt som kom just igår, så att man kan få lite sällskap och glömma julen för en stund.

   Massa kärlek till dig!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi