Onsdagseftermiddag

Bonsoir mon ami!

Jag sitter på kontoret, det är bäcksvart ute och känns som natt. Jag har haft en dag som inte riktigt har gått min väg, jag känner att jag är ganska trött på dåliga dagar. Minuset med pms – ledsen en vecka i månaden. Så ovärdigt och jobbigt. Jobbar som ni vet rätt hårt med positiv inställning och bra energi men pms är ett eget liv som ej går att kontrollera har jag förstått. Ni som har det vet vad jag pratar om.

Nåväl, snart ska jag på dagens sista möte innan jag rör mig hemåt, D är borta ikväll. Det blir rester till middag och sista (eller är det näst sista?) avsnittet av Bachelor. Omg! Bästa serien jag sett haha. Har ni också kollat?

En helt vanlig onsdag med andra ord, men sådana dagar behövs ibland. Nu måste jag sticka, men vi hörs lite senare eller imorgon bitti med veckans frågor. Puss!

Min utsikt, så mysigt här på kontoret!

  1. Åh vad tyckte du om avsnittet? Jaga Bachelor är bästa programmet! Haha.

    OBS OBS OBS kanske spoiler varning nu! :

    Jag tycker tjejerna har flera poänger, men utifrån det jag uppfattade av avsnittet så var det alldeles för hårda mot Niclas tycker jag. Bl.a när de sa att Johanna åkt hela vägen och jagat till Dominikanska, men det har ju även Niclas. Att dejta tjugo tjejer är nog lika svårt som att vara deltagare, tänker jag. Dessutom hade han bokat en resa till Palma, men Johanna tog sin inte ens till Stockholm. Kanske borde Niclas ringt, men alla är ju olika. Vissa föredrar skriva medan andra prata i telefon. Så jag vet inte riktigt, tycker det verkar som att båda gjorde misstag men att situationen gör att alt blir väldigt skört för dom. Ingen vågar riktigt. Samtidigt vet man inte vad som hänt egentligen, en relation är mellan två personer och nu ärret dessutom en tv produktion inblandad. Men ändå roligt att höra dina åsikter. Vad tänkte du om avsnittet?

  2. Hej!
    Jag är också ett pms-monster. För mig börjar det svänga prick from ägglossning till mensdag 1. Sen är jag sängliggandes första och andra dagen pga värk men sen blir livet rosa igen, i två veckor. Vad fan gör man? Läste om någon som totalt planerar sitt liv efter sin menscykel, har du funderat på det? Eller Premalex? Konditionsträning hjälper också. Men jag tänker främst på Premalex, har du hört om det?

  3. Alltså, hur länge är det normalt att ha pms? Orkar inte att det påverkar mitt liv så mycket men orkar inte heller styra om mitt liv för att få bukt på det, om du förstår hur jag menar. Jag har inte hundra koll på när jag har ägglossning men jag vet på ett ungefär, pmsen brukar smyga sig på då och hålla i sig fram till mens. Ibland tar det till och med ett par dagar in på mensen innan jag är i balans igen. En fråga till Frågor med Forni kanske? Jag är trött på att vara ett åskmoln i 2 veckor men jag orkar inte försöka göra något åt det för att jag tycker att det är orimligt att det påverkar mitt liv så mycket! Ja, jag har pms nu, om någon undrar 😉

  4. Ett tips för att boosta sitt välbefinnande under pms är att ta tillskott av den naturliga aminosyran tryptofan. Tryptofan omvandlas i kroppen till serotonin som verkar lugnande och stabiliserande på humöret, på så sätt ger det minskad oro. I Sverige finns det på recept, men jag har beställt från tyska Amazon och det har fungerat jättebra! Jag tar 1–6 g per dag, utspritt under dagen, helst också med 2 delar tryptofan till 1 del B3 för att förbättra upptaget. Märker definitivt av en förändring och jag känner mig mycket lugnare och stabilare! Tips till de som inte vill äta antidepressiva under pmsperioden (även kallat pmsmedicin). Här kan man läsa mer: https://kurera.se/aminosyror-l-tryptofan/

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi