Influencerpodden, vad man egentligen jobbar med och sådana saker

Hej bästa dagen – lördag!

Jag tänkte dela med mig av en liten lista på saker jag är med i eller bara tycker är väldigt bra från veckan som varit.

Influencerpodden

Jag är med i influencerpodden där jag pratar om mitt jobb! Det är superviktigt att berätta om rollen som influencer tycker jag, eftersom att det är en sån ny bransch och många saknar kunskap inom den. Jag hoppas att ni kommer tycka om avsnittet! Finns där poddar finns.

Att jobba som influencer

Sandra Beijer har skrivit ett briljant inlägg om att jobba som en influencer. I inlägget beskriver hon så tydligt jobbets olika delar. Självklart jobbar många influencers olika men jag tror att både jag och många andra branschkompisar med mig kan känna igen sig i hennes inlägg. Ett så tydligt förklarat inlägg om vad vår tid faktiskt går till. Det är många som frågar mig vad jag liksom gör om dagarna och här har S sammanställt det så väl. Läs här!

Intervju för Corinne World

Gjorde en kort liten intervju om karriär och skönhet häromveckan som ni kan läsa här!

DET ÄR SLUT!

Måste ju tipsa om veckans poddis också, vi tar emot frågor från er och pratar om relationer i mängder. Vad gör man när man blir dumpad över telefon??? Hamiltons kille får vara med och svara ur en killes perspektiv på ett hörn också. Hoppas ni gillar!

Barncancerfondens julshop

En julklapp som är viktig – köp något i barncancerfondens julshop till dina nära! Den bästa gåvan man kan ge ♥

  1. Hej fina! Jag undrar vart jag kan maila till eran fantastiska podd? Kanske är trög som missat det men hittar det inte 😀 kram Vendela

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi