Fredag

God morgon!

Jag tog nog på mig lite för mycket den här veckan trots allt. Minns i i ”Weekly Plans” där jag skrev att jag hade en ganska lugn vecka med utrymme för att boka in ett par till möten? Ja, sju möten till kanske var lite överdrivet. Känner mig helt slut och ligger efter med mycket av mitt kontorsjobb efter dessa dagar.

Igår spelade vi in det mest påfrestande avsnittet hittills till podden, det var ett avsnitt om Hamiltons sorg och det smärtade att höra henne berätta sin historia. I en och en halv timme pratade vi och jag var så stolt över hennes mod när vi var klara. Jag hoppas verkligen att hennes historia kan hjälpa andra människor i deras sorg.

Nu måste jag springa iväg på dagens första möte som jag har vid 08.30, ville bara kika in och säga hej först. Jag har läst era kommentarer kring alla viktiga ämnen här i bloggen under veckan (yoga, minimalism, att bojkotta eller inte) och vill säga tack för flera kloka kommentarer. Jag har läst alla och tar många kloka tankar med mig vidare! Tyvärr hinner jag inte svara på kommentarer den här veckan men så blir det ibland.

Hoppas att ni får en härlig fredag, vi hörs om ett par timmar igen. Puss!

  1. Hej,

    Tycker att dina nya sandaler (flattered) ser jättefina ut. Finns de i någon butik i Stockholm så man kan prova? Är lite osäker på storleken.

    Ha en fin helg!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi