Healing yoga med Vitamin Well

INLÄGGET ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED Vitamin Well

Igår morse bjöd jag och Vitamin Well som sagt in ett gäng gulliga personer till en härlig start på dagen.

På inbjudan stod det att morgonen började med ”Healing Yoga” mellan 07.30-08.30. Så det gjorde vi!

Healing yoga handlar om att med hjälp av yoga ta hand om kroppen. Det kan vara stelhet i nacke eller rygg, problem med ländrygg, höftproblem, stress, trötthet, infertilitet, magproblem etc.

Yogan hölls på Altromondo Yoga av min yogalärare Jennie Liljefors. Jennie är expert på helande yoga och har faktiskt precis släppt en bok om det som heter ”Healing Yoga”.

När jag och Vitamin Well skulle välja vad vi skulle göra för att bjuda in till en härlig start på dagen så tänkte jag såhär: Människor struntar ibland i att ge sig själva vilan, så kanske ska vi ge den till dem? Alla människor behöver vila och det borde vara ledordet för vår härliga morgon.

Yogan vi höll i var därför en snäll yoga, som arbetade igenom kroppens ömmande punkter men samtidigt liksom kramade om en. Det var en underbar timme och jag kunde känna i energin hur alla njöt av tiden på mattan.

Under hela morgonen drack vi Vitamin Well Awake som innehåller koffein och smakar hallon. Den är otroligt god, speciellt på morgonen när den serveras iskall under ett yogapass!

Viktigt att sträcka ut kroppen på morgonen!

När yogan var klar så serverades ett frukostpaket från Brekkie. Det var avokadomackor, chiapuddingar, näringsrika juicer och iskalla Awake.

Så gulliga morgonpersoner som var alldeles mysiga efter yogan ♥

Jag gillar att hålla mig jordad så vi åt frukosten på golvet i yogasalen.

Tack Jennie för att du håller mig i balans.

Och tack Vitamin Well för en minst sagt härlig start på dagen!

  1. Förstår att det är snart jul men varannat inlägg är u samarbeten nu? Såå tråkigt.. och mest tråkigt för känns som din blogg inte är som den brukar 🙁 Saknar det personliga väldigt mycket. Tycker det borde vara mindre samarbeten mot jul då det är nog mycket sån hets resten av året.. Jaja är ju upp till mig att gå in hit men vet inte om det vara är jag? Saknar att gå in hit och lämna med en känsla sv inspiration och glädje, nu mest less.

  2. Men alltsa det har ar ju ett perfekt exempel pa vad jag alltid kanner nar jag klickar in har: du ar sa himla, otroligt duktig pa att skriva. Du beskriver en kansla so otroligt bra! Jag liksom riktigt KANNER myset fran den har morgonen. Som en kram i skrift! 🙂

  3. Menar du att det hjälper mot infertilitet? Jag gillar dig jättemycket men här får du nog utveckla ditt resonemang lite hur du menar. Infertilitet är ju som sagt väldigt komplext. Kram på dig

  4. I denna ytliga värld som vi lever i så vill jag bara lämna en kommentar om att du ser så himla stark och frisk ut på bilderna, du utstrålar verkligen ett lugn och en trygghet i dig själv. DET strävar jag efter och det ser jag upp till!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi