Resortkollektion: Flattered x Michaela

INLÄGGET ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED Flattered

HURRA! Ingenting gör mig gladare än att få presentera resortkollektionen 17/18 för Flattered x Michaela-skon. Eftersom den sålde slut i somras och jag fick så mycket komplimanger för skon så valde vi att göra en resortkollektion för vintern.

Vi har lyssnat på era önskemål och släpper denna lilla kollektion i skinn istället för mocka och med silveramulett istället för guld. Kollektionen består av tre färger: beige, svart och mörkröd.

Skinnet är barnsligt mjukt och följsamt mot foten och färgerna är verkligen helt fantastiska. Här ovan ser ni mig i provskon, den beiga, när jag var på Sardinien i oktober! Den svarta är så exklusiv men ändå rockig och den röda är breath taking.

I somras sålde de slut snabbt och det var flera som efterfrågade dem för sent – så om du är nyfiken på skorna passa på! Något att önska sig i julklapp kanske? Perfekt till vinterresan eller för att förbereda sig inför kommande sommar. Om du behöver nya sandaler 🙂

Amanda fick med sig provskon till Maldiverna – hallå! Har ni sett något drömmigare? Mina bebisar ♥ De finns att köpa här (klick!).

  1. Till frågor med forni:
    – Varför väljer du andra alternativ framför sojaprodukter? Är det dåligt på något vis?
    – Vad är det för märke på era balkongmöbler?
    – Hur gör du din frukostlatte? Har ni en kaffemaskin och vilket märke?

  2. Var är din urtjusiga klänning ifrån? 🙂 (tillägg: du är en av mina främsta stil/kläd-förebilder <3)

  3. Hej Michaela! Köpte aldrig skon i somras och det ångrar jag så mycket!! Kommer det komma fler färger till sommaren eller är detta “sista” kollektionen? Är ju december och ingen vintersemester utomlands är planerad, men kanske måste köpa dom ändå nu???

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi