Healingyoga och frukost med Vitamin Well

INLÄGGET ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED Vitamin Well

Hej alla gulliga,

På onsdag morgon har jag ett litet yogaevent tillsammans med Vitamin Well och jag skulle så gärna vilja bjuda in två stycken läsare till detta! Vi blir bara 10-15 personer så det är inget stort event utan ett sätt att få mjukstarta dagen tillsammans.

Eventet äger rum på Altromondo Yoga där dörrarna står öppna från kl 07.20. Sedan vankas det ett healing yoga-pass mellan 07.30-08.30 följt av en vegetarisk, ekologisk, gluten & laktosfri frukost från Brekkie som serveras i yogastudion från 08.30. Sedan får man stanna så länge man vill. Självklart finns det dusch och handduk om man vill göra i ordning sig inför jobbet innan man sticker vidare! Hela morgonen serveras välkylda Vitamin Well Awake till alla yogisar för bästa starten på dagen.

Vill du/du och en kompis gå? Skriv en kort kommentar om varför du behöver en lugn yogamorgon här i kommentarsfältet så väljer vi ut två personer och mejlar dem imorgon (tisdag) kl 09.00! Glöm inte att skriva med er mejladress då personerna som blir utvalda kommer att kontaktas via mejl samt skriv med om du vill komma själv eller med en vän. Och håll utkik på mejlen på tisdag förmiddag 🙂

Namaste!

En bild från när jag och Vitamin Well bjöd in till Glowga

 1. Hejsan! Riktig kul ide inför den mörka vintern! Jag skulle så behöva detta pga haft otrolig problem med stress senaste 6 månaderna efter jag flyttat tillbaka till Sverige. B.la fått grov acne (inte så kul när man är 22) och jag har just nu börjat hitta yoga men är ny till detta och skulle vara kul med någonting som skulle få igång mig och bli inspirerad att våga lära mig och fortsätta. Skulle också få vara det bästa att överraska min fina vän med att ge bort en otrolig upplevelse till henne då hon också behöver detta där hon är just nu är i livet.
  Tack och kram, Marie!!

 2. Jag skulle så gärna vilja gå på detta event, inte bara för att jag älskar att yoga, utan även för att jag väldigt gärna skulle vilja prova på att gå på ju Altromondos studio som ser så harmonisk ut. Att yoga kan ju vara den bästa starten på en mörk novembermorgon dessutom, ett magiskt avbrott i den annars skitstressiga vardagen. Puss och kram!

 3. Hej Michaela!
  Jag har länge velat testa yoga (helt galet att jag aldrig gjort det) men aldrig kommit till skott.
  Jag är en 26-årig tjej som både pluggar heltid, bloggar och jobbar på frisörsalong som behöver varvas ner. Jag är otroligt stressad och behöver hitta en träningsform som passar mitt behov.
  Jag är galet morgonpigg och skulle bli så glad om jag vann 🙂 Jag tar gärna med en vän!

  Kram Emma Jennie

  http://www.finest.se/emmajennie

 4. Jag skulle så gärna vilja gå med min kära vän. Vi båda är i slutspurten av våra studier och har det ganska tufft för tillfället med studier varvat med jobb. Vi har båda pratat om att det skulle vara så skönt att börja yoga regelbundet, men ingen har ekonomi för tillfället. Skulle så gärna vilja bjuda med henne på detta för en skön och mysig avkoppling från plugghetsen! 🙂 Kram Emma

 5. Jag skulle vilja ta med min kollega på detta innan jobbet. Mina bästa vänner har börjat plugga på andra orter och kvar är lilla jag som hoppade rakt in i arbetslivet. Jag jobbar mycket och har väldigt svårt att skaffa nya vänner överlag. Jag tycker det är jobbigt att komma med förslag på ”häng” utan anledning, sådär. Men det här hade blivit väldigt naturligt. Och kanske en fin start på någonting annat än bara en arbetsrelation!

 6. Jag skulle väldigt gärna gå med en vän! Yoga är bästa sättet att finna lugn och energi för mig, något som verkligen blivit viktigt för mig den här hösten. Mörkret, kylan och stress gör att jag och förmodligen de flesta behöver sådana här stunder där det är ok att släppa allt. Intensiva studier och knaper studentekonomi gör att jag skulle bli oerhört glad om jag fick gå 🙂

 7. Åh hade varit så mysigt att få börja dagen med ett yogapass. Är inne i en period där jag vet varken ut eller in vad jag vill med min jobbkarriär och är väldigt stressad över detta. Har lovat mig själv att bli lite bättre på att ta hand om mig själv och min kropp men inte lyckats särskilt bra. Kanske detta kan bli ett startskott? Kram

 8. Hej! Haha så kul, kikade in här med en vitamin well (citrus/fläder mitt beroende) i handen (!!!) på min 5-minuters pluggpaus i hopp om att känna mig lite lugn -vilket jag typ nästan gjorde (wihoo) Tänker att detta är ett sign?! Jag vill så himla gärna ha en lugn morgon då jag suttit i flera dagar med en tenta i psykologi som aldrig vill ta slut, den ska in på onsdag och istället för tentaöl känns en lugn morgon som bästa belöningen speciellt när killen flyttat till andra sidan jorden och inte kan kramas och vännerna bor kvar i hemstaden. Känner ”Jag vill bara få yoga och dricka vitamin well är det så jävla mycket begärt livet?! Don’t be so hard on me” Jag vill gå ensam. Nu blev inte kommentaren så kort, förlåt för det. EN STOR KRAM

 9. Åh jag och min kollega BEHÖVER detta! Jobbar med marknadsföring och är mitt inne i den hetsigaste perioden på hela året just nu, så en timmes yoga följt av god frukost hade verkligen räddat hela veckan. Och att få träffa dig såklart! Yogar ganska regelbundet på Sats men att yoga i en yogastudio är verkligen något helt annat.. Funderar även på att skaffa klippkort på ett yogaställe så vore super att få testa! Stor kram

 10. Jag har det stressigt i skolan just nu och känner mig allmänt ur balans. Har dragits med ett virus isnart två veckor vilket i sin tur har inneburit att skolarbetet har fått lida. Känner mig äntligen starkare i kroppen och skulle va fantastiskt att hitta tillbaka till rutiner och balans i vardagen igen tillsammans med min kompis Joanna.

 11. Jag skulle gärna vilja gå för att jag stressat som en galning och tampats med ”duktig flicka” sjukdomen som den kallas, i fyra år. Jag går juristprogrammet nu och har upptäckt att det absolut inte är min grej, så nu är jag istället superstressad över vad jag ska göra i vår, hur jag ska klara mig utan inkomst, vad jag vill göra med resten av livet. Det hjälper inte mig med det sista steget som behövs för att alla symptom som uppstod nör jag gick in i väggen ska försvinna. Jag behöver verkligen ta det lugnt och både yoga och komma bort från vardagen ett tag hjälper alltid! Behöver även lite kvalitetstid med min gudsyster som snart ska flytta ifrån staden som jag ska flytta tillbaka till! Detta vore perfekt för inte bara mig utan oss båda 💗

 12. Åååh så mysigt! Jag börjar en kurs i endokrinkirurgi i Stockholm på onsdag. Är nervös inför presentation av ett patientfall och sen examinationen så det skulle vara perfekt med ett lugnande och ljust yogapass innan! 💕

 13. Jag vill så gärna ta med min fina kollega och vän på en mysig start på dagen, hon blev dumpad av sin pojkvän förra veckan och behöver allt ompysslande hon kan få. Perfekt med en lugn och mysig start på dagen. Tack för härlig blogg!!💕

 14. Att få starta dagen utan andan i halsen, utan faktiskt genom att ta till vara på den och lyssna på den. Det är en gåva.
  Att få starta dagen utan att anpassa sig till alla behov utifrån utan faktiskt lyssna till de inifrån. Det är en gåva.
  Att få starta dagen utan fokus på allt i kropp och sinne som är i otakt utan faktiskt ta tillfälle och tacka dem för hur och att det fungerar och hitta takten. Det är en gåva.

  En gåva jag vill ge mig själv.
  En gåva jag är skyldig mig själv.
  <3

 15. Hej Mickis! Har läst din blogg sen tidernas begynnelse (ish) <3 Lyssnade på avsnittet om vänskap med dig & Hamilton imorse och vecklade ut så många knutar ja slagit på mig själv när du sa att ”man kommer så långt på att ta vänskapsrelationerna för vad de är, ingen kan ge dig prick allt i en relation” hursomhelst.
  JAG har aldrig yogat, nånsin. Men har en nära vän som älskar detta och försökt få med mig på yoga i evigheter. Våran relation har varit så svajig på sistone pga just ovanstående. Trott att en måste ge varandra allt i alla sammanhang för att de ska fungera. Vi har förväntat oss för mycket av varandra och blivit besvikna på varsit håll då vi prioriterar olika saker i livet. Jag skulle vilja ge henne den här morgonen. För att försöka sy ihop de som har börjat brista. Tänker att de finaste man kan ge någon är sin tid, och av den anledningen skulle jag bli SÅ glad om ja fick ge henne detta. Då detta är mitt i prick kring intressen hon älskar. <3 Jag pluggar sen 1,5 år tillbaka uppe i Åre och flyger tillbaka dit på onsdag kväll. Vågar tro att de här skulle va ett perfekt avslut på min helg hemma. Om inte. Hoppas ni får en magisk morgon! <3

 16. Eventet låter ju himla mysigt och jag hade velat ta med en kollega på detta. Jag har börjat gå på yoga sedan en tid tillbaka och tycker om det mer och mer. Jag arbetar i byggbranschen och det kan vara ganska tufft ibland därför vore detta super härligt att börja dagen med.

 17. Min pojkvän har precis varit hemma hos mig i mitt nya hus för första gången. Jag har flyttat ganska många gånger på kort tid som följd av en lite stökig familj och vi började prata om betydelsen av olika hem och vad/ vilka man förknippar med dom. Usch, mina tårar slutade inte rinna. Men nu har dom äntligen det. Det känns som om att det skal man vanligtvis går runt med helt försvinner när man är i stressiga perioder eller när man vet att man är med någon som kommer plocka upp en om de brister lite.

  Behöver samla kraft och ta på mig skalet igen efter att ha tömt lite nu och därför hade jag jättegärna velat vara med på yogan.

  Stor kram, tack för finaste bloggen och podden!

 18. Jag skulle såå gärna vilja gå på det här! Jag har flyttat hit för att läsa min sista termin till beteendevetare och jag är SÅ understimulerad och behöver komma iväg på mer roliga grejer då det är så mycket egentid när man pluggar. Är världens mest rastlösa själ och har bokat in mig på en yogaresa till Indien i hopp om att bli mer harmonisk. Det här hade varit världens bästa startskott på mitt nya yogaliv! Då jag inte känner jättemånga i Stockholm hade jag kommit själv 🙂

 19. Låter som en otroligt härlig morgon, dessvärre har jag själv inte möjlighet till att gå men skulle så gärna vilja suprisa en vän med att få gå på detta med en kollega till henne. Hon är en sån fin person som ger så mycket av sig själv till alla i hennes närhet, det är dags att hon tar hand om sig själv lite. <3

 20. Hej Michaela,

  Vad roligt att du vill bjuda in till det här eventet.
  I somras flyttade jag upp till Stockholm och i samband med detta hittade jag yogan på riktigt. Jag började yoga med en instruktör som fick mig att se på yoga på ett nytt sätt och framförallt fick mig att röra mig med mitt andetag. Jag läste ditt inlägg om yoga ovan och log för mig själv. Jag fastnade specifikt för följande mening: ”Även om ett yogapass är tufft, jag är extra trött eller orkeslös så finns det inte en enda gång som jag har lämnat yogasalen utan att älska mig själv lite mer än vad jag gjorde när jag klev in”. Exakt så kände jag för några timmar sedan när jag klev ur yogasalen. Det hade varit väldigt härligt att få älska mig själv lite extra på onsdag morgon igen.

  Allt gott och namaste 🙂

 21. Hej! Jag vill komma på eventet! Jag pluggar till läkare (vilket jag älskar!!), har tre jobb (vilka jag älskar!!) och är så dålig på att unna mig att vila (vilket jag inte älskar!!)
  Jag vill ta med min syster för hon är min bästa vän.
  Håller tummarna!!

 22. Hej Michaela

  Jag har precis börjat läsa din bok. Tack för den! Jag kämpar med tiden efter utbrändhet. Är nyhemkommen från London och min pojkvän och jag väntat på visum. Allt är kaos och stressigt. Men går sakta åt rätt håll. Känner dock av symtomen och blir rädd. Skulle verkligen behöva en lugn morgon med yoga och inspiration. För att läka lite, känna värme och helhet. Samt få energi till mer och känna rätt fokus <3 tar gärna med en vän. Tack för all din inspo kram

 23. Hej Michaela!! Jag skulle väldigt gärna uppskatta att få möjligheten att vara med på detta event tillsammans med en nära vän. Jag har varit sjuk i en ätstörning i flera år och under alla dessa år har min bästa vän funnits där för mig. Hon har stöttat mig och varit den som fått mig att hålla ut. Vi båda älskar yoga och mår väldigt bra av det. Därför skulle detta vara ett perfekt tillfälle för mig att verkligen få visa uppskattning till henne hur mycket hon faktiskt betyder för mig och hur mycket hon har hjälpt mig och hur mycket hon hjälper mig varje dag. Kram

 24. Livet är lite sugigt just nu. Har precis blivit uppsagd från jobbet, har flyttat tillbaka hem till mina föräldrar, är pank och alla mina kompisar är ute och reser. Mina dagar består just nu av att söka jobb, vara taxichaufför åt mina systrar och titta på film och serier. Behöver helt enkelt lite energi och pepp och framförallt en anledning att komma bort från huset. Min mamma som är 46 men som går som en 95-åring kan också behöva detta!

  Hälsningar,
  En uttråkad och lite deppig 20-åring

 25. Åh vilket härligt event! Är mitt inne i en av mina första tentaperioder och känner att en lugn och stärkande yogamorgon inte hade kunnat komma lägligare för mig. Har tack vare dig hittat yogan och älskar det! Tyvärr tycker jag dock det är svårt att avsätta tid för mig själv, vilket gör att yogan under vissa perioder inte blir en naturlig del av min vardag. Detta hade varit en perfekt kickstart för att verkligen komma igång igen. Jag hade gärna velat ta med en kompis (som också lider av lite tentastress) på detta event <3

 26. Hej Forni, alltså hur ska du kunna välja, vilka fantastiska små berättelser som delas! Jag har ganska bra balans i livet just nu, tror jag, men jag är en sådan där som bara ”kör på” jag har dock alltmer insett att jag måste ge tid åt reflektion och återhämtning för att fortsätta göra allt det jag vill. Denna möjlighet med VW hade varit så mysig att dela med er. Puss!

 27. Hej fina Michaela!
  Jag har aldrig provat yoga tidigare men min bästa väninna älskar det och har länge manat mig att prova. Vi står tillsammans i vått och torrt och hon är den bästa vännen någon kan ha. För mig vore det väldigt roligt att få prova på hennes favoritaktivitet med henne på detta härliga sätt. Dessutom är hon värd en liten pick me up mitt i veckan och det skulle vara så roligt att få överraska henne med det här.
  Vi båda följer din blogg sedan många år tillbaka och älskar verkligen det du står för, inspirerar till och delar med dig av.
  Stor kram,
  Julia

 28. Åh detta låter som en dröm, SÅ välbehövligt! Just nu jobbar jag mer än heltid varje månad och pluggar dubbelt. Ska jag vara riktigt ärlig mot mig själv (vilket är jätteläskigt) så tror jag att jag håller på att gå in i väggen. Jag har helt plötsligt fått migrän, eksem och svår magkatarr. Jag är en prestationsprinsessa som hela tiden vill vara duktig. Skulle vara så skönt att bara få släppa detta en stund och ge mig hän åt yoga. Att dessutom äntligen få tid att umgås med en vän och träffa dig, min stora förebild, som sagt en dröm!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi