Fyll på basgarderoben!

Inlägget innehåller annonslänkar.

Klassisk kappa | Rundhalsad tröja | Blåa jeans | Vit skjorta
Svarta jeans | Innetofflor | Kabelstickad tröja | Scarf
Ankelboots | Vit t-shirt | Ballerina | Polotröja

November är basgarderobens månad tycker jag. Jag lever i svarta byxor, ankelboots och stickade tröjor. Om man ska investera i något i november så är det basplagg som funkar varje dag och går att matcha lätt med övriga garderoben. Här ovan ser ni några av mina favoriter i bassortimentet som är på rea nu under black weekend!

God morgon förresten, hoppas att ni mår bra. Det är lördag och jag ska strax hoppa in i duschen och börja gör mig i ordning för dagens festligheter – Pingis och David har bjudit in till Studio 54-brunch! Puss!

 1. Hej Michaela,
  Jag började lyssna på din bok imorse och har inte kommit så långt än men blev lite förvånad när du i början av boken beskrev allt du tycker man som kvinna ska vara eller alla egenskaper man ska ha. Jag håller med om att vi alla, inte bara kvinnor enligt mig även om vi kanske har mest krav på oss, idag har mer krav på oss än någonsin men blev förskräckt när du räknade upp alla exempel. Jag förstår att du säkert överdrev lite men har du reflekterar över hur mycket det kan vara det umgänge du haft eller de kretsar du rört dig i som skapat dessa föreställningar hos dig? Jag bor också i Stockholms innerstad, jobbar i en bransch som skulle kallas relativt hård och är i din ålder men de kraven finns liksom inte i mitt umgänge.
  Jag menar inte att ifrågasätta din känsla av de krav du haft på dig men tycker det lät så hemskt! Det jag vill komma till är att jag undrar om du valt bort sammanhang eller människor i ditt liv som du i efterhand förstått har skapat dessa känslor hos dig?
  Möjligen kommer svar på detta senare i boken men blev som sagt så förskräckt så vill gärna ställa frågan.
  Tack 🙂

  1. Jag har också läst Michaelas bok och vad jag kan minnas besvaras inte Sagas fundering i den, så jag tycker också att det vore jätteintressant att höra Michaela reflektera kring den. Kanske i Frågor med Forni? Kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi