Hej kära eltandborste!

Samarbete med Oral B

Jag gjorde ett samarbete med Oral B (klick!) för ett par år sedan där jag fick laborera med deras tandkrämer. Om ni går in i blogginlägget som jag länkade till så ser ni en liten labb-video jag gjorde med dem – så kul och bra resultat! Nu för några veckor sedan hörde de av sig igen och frågade om jag ville testa deras nya eltandborste Genuis Rose Gold och tandkrämen Gum & Enamel Repair. Vilket jag såklart ville (och inte bara för att eltandborsten är den finaste jag har sett i hela mitt liv).

Jag är väldigt mån om mina tänder, går till tandläkaren varje år samt bleker dem hos tandläkare vartannat år. Däremot så använder jag fortfarande en manuell tandborste fastän jag vet att det inte är det bästa för mina tänder. Shame on me!

Som tur är så fick jag boka in en tandläkartid tillsammans med Oral B för att göra årets grundliga undersökning tillsammans med dem. Jag anade ju vad tandläkaren skulle informera mig om, hehe.

Under tandläkarbesöket fick jag lära mig att det man ska tänka på för att få en bra munhälsa är att borsta tänderna lagom länge, inte borsta för hårt samt se till så att alla delar i munnen blir rengjorda. Vi gick igenom hur man ska borsta tänderna för att komma åt överallt, inte okej hur slarvig jag varit tidigare! Visste ni förresten att snittiden för hur länge folk borstar tänderna är 46 sekunder? Man ska borsta 2 minuter… Aja baja!

Oral B’s nya eltandborste Genius Rose Gold läser av vilka områden i munnen man borstat så man inte missar något och har ett runt borsthuvud som rensar tand för tand, vilket en manuell tandborste inte gör. Tandborsten tar dessutom tid så att man borstar de rekommenderade två minuterna varje gång och varnar om man borstar för hårt så inte tandköttet skadas. Heja Genius Rose Gold! Och i kombination med deras nya tandkräm Gum & Enamel Repair skyddar man tänderna mot slitningar på emaljen, missfärgningar och ilningar.

Nu kommer jag testa både eltandborsten och tandkrämen under fyra veckor och sedan jämföra resultatet. Självklart kommer jag att uppdatera er under tidens gång! Vill ni också testa produkterna finns de att köpa här (klick!).

 

  1. Hej!! Kul och annorlunda samarbete! Måste också köpa mig en nya eltandborst och håller med om att denna är den snyggaste 🙂 En konstig fråga, men varför skriver du “Oral B’s” och inte “Oral Bs” när du skriver på svenska? Tack för en superfin blogg 🙂

  2. Har använt Brauns eltandborstar i över 15 år. Bästa som finns!! 🙂 Borstar “manuellt” när jag reser och tänker alltid sedan när jag kommer hem till min eltandborste att det känns som att tänderna blir mycket renare med den.

  3. ​Hej! Kan inte du ge tips på julklappar till nära och kära här i bloggen? Och även knåpa ihop ett inlägg med vad du själv önskar dig? Helst inom den närmaste veckan eftersom det är nu man vill önska sig saker och även börjar titta på saker till andra! Andra julinlägg uppskattas också som t.ex. hur du kommer julpynta din lägenhet, tips på jul/nyårs kläder, dina julplaner, hur den ultimata julen för dig hade sett ut, hur dina tidigare jular varit, måsten när det kommer till juletider, vad du tycker om med julen m.m Låter jultokig haha, men finns det något mysigare??​ kram <3​

  4. Hej!
    Tack för den fina blogg:)

    Jag har liten önskeinlägg. Precis som du, älskar jag mat. Skulle du kunna göra inlägg på dina favoritställe i Stockholm. Bra middag, bra brunch osv? 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi