En liten fredagslista

Humör idag?

Jag är faktiskt på ett strålande fredagshumör!

Vad gör du exakt just nu?

Skriver det här blogginlägget samtidigt som jag kollar på Nyhetsmorgon och äter frukost. Rågbröd med gräddost och tomat + en kopp kaffe. Snart måste jag dock hitta något tjusigt att ha på mig för dagens plåtning!

Dagens planer?

Nu på förmiddagen ska jag bli sminkad och fixad i håret följt av en plåtning för Bangerheads skönhetsmagasin. Vi avslutar med intervju och vid lunch har jag ett möte. Efter lunchen ska jag filma ett samarbete med Mathem (yey!) och fota av ett annat samarbete. Jag har förstått att det är halvdag idag men efter vår lilla tripp till Rånäs Slott i veckan hamnade jag ordentligt efter, så jag får ta igen jobbet under helgen.

Helgens planer?

Jag har en riktigt rolig helg att se fram emot. Middag hemma hos Amanda och Shoan ikväll med ett gäng grannar (grannar ♥), vi ska äta god mat som alltid när Amanda står i köket och så gissar jag på riktigt smarrigt rödvin till det. Imorgon ska vi på Mamma Mia-showen på Tyrol!!! Det är jag, Petra och Linn med respektive. Det ska bli SVINROLIGT!!! Men först kör vi fördrink hos oss, mysig start på lördagskvällen.

Jag och Linn en lite soligare fredag, när vi var på Mykonos i juli. Nu längtar man ju efter nästa sommar redan…

Vad ser du mest fram emot i helgen?

Eh allt vi har inbokat såklart, världens roligaste helg ju! Brukar inte vara så fredagstaggad eftersom jag ofta är så trött efter veckan men idag bubblar det i kroppen.

Vad var det roligaste som hände i veckan?

Det var helt klart vårt dygn på Rånäs Slott med alla tjejerna. Vi hade det så roligt och mysigt! Specifikt så var nog alla spökhistorier roligast, jag älskar att bli rädd när tillfället känns rätt haha. Nu kommer D vända detta emot mig för jag avskyr när han skrämmer mig hemma. Bästa sättet att skrämma mig på – låta eftertexterna till en skräckis/thriller rulla. FY SÅ LÄSKIGT DET ÄR MED EFTERTEXTER!

Veckans fundering?

Hur blir det med en nästa bok? Fungerar min idé? Är den tillräckligt stark? Ska jag satsa på en bok till hösten 2018? Jag vill! Men tvivlar på mig själv, som man alltid gör inför en bok eftersom det är ett sådant stort projekt.

Vad gjorde du för ett år sedan?

Idag för prick ett år sedan låg jag vid poolen på Hotel Delano i Miami. Drack eftermiddagsdrinkar med Petra, tittade på Keeping up with the Kardashians innan middagen och delade på en flaska rödvin över våra hemligheter på kvällen. Åh, saknar den veckan med min bästis. Vi hade det så jäkla fint. Tur att vi ska iväg nästa vecka igen vi två!

På dagen ett år sedan när vi var i Miami!

  1. Mysigt att läsa dina listor! De känns så öppna och ärliga 🙂 Hoppas helgen blir precis så mysig som du tänkt

  2. Spännande med ny bok! Tror som du säger att det är viktigt att DU brinner för det du skriver. Du kan omöjligt göra en dålig bok!! Lovar dig! Men det är ju ett stort projekt så därför är det viktigt att den har ett värde för dig och är något du känner mycket för. Gör man det som man själv älskar kan det aldrig gå fel! Ser fram emot att se vad som komma ska! Kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi