TUESDAY

Hej från kontoret!

Solen skiner även idag och jag ska jobba undan så gott det går innan vi åker iväg till Rånäs Slott. Det är så snackig stämning på kontoret den här förmiddagen haha, bara det här inlägget har tagit 35 minuter (!?) att skriva (och det är tre meningar hittills…). Tur att jag jobbade undan igår! För idag blir inte mycket gjort.

Vi hörs lite senare istället, blir inte ett vettigare inlägg än såhär just nu. PUSS!

 1. Hej Forni! Låter som en härlig dag 🙂
  Har en fråga till dig på ett område du känns väldigt säker på, nämligen presenter! Vad kan man ge eller göra för sin pojkvän på ett års-dagen när man har ganska trång budget men vill ge hela världen? Vi har dessutom tajmat in precis vid jul och nyår så vill liksom sticka ut från alla andra paket och glitter. Hade blivit så tacksam om du ville ge tips och göra ett inlägg!
  Kram!

 2. Hej! Har också funderat på att göra så med datorn. Hur funkar det?? Känner du någon skillnad för rygg/nacke osv? Vart har du köpt själva ”ställningen”?
  För övrigt så älskar jag din blogg, hur öppen du är och hur du skriver. Att du och den andra Michaela har startat en podd är jättekul! Saknat att lyssna på dig.
  Kram

 3. Hej bästa Forni!
  Jag har en fundering som jag inte vet om du kan svara på. Men jag ger det ett försök. För 1,5 år sedan drabbades jag av utbrändhet vilket var det värsta jag någonsin varit med om. Sedan dess har jag gått hos psykolog och försökt reda ut allt i huvudet. Livet har börjat bli normalt igen – studerar 100% och kan hitta på saker utan att få ångest. Men en sak tycker jag fortfarande är så fruktansvärt jobbigt, och det är den mentala tröttheten. Vissa dagar är jag så trött att jag liksom inte fungerar och jag försöker lära mig dosera ut min energi på ett vettigt sätt.

  Jag vet ju att du också har varit utbränd, och undrar då hur tröttheten ter sig för dig? Är all din energi tillbaka igen? Hur gör du för att inte bli ledsen när tröttheten plötsligt slår till? Hur parerar man jobb med att ta hand om sin energi?

  Tack för din fantastiska blogg och bok, har hjälpt mig såååå mycket <3
  Kram

 4. Tack för en väldigt bra blogg! Jag har en fråga angående reklam för jag tycker att lagarna verkar vara lite konstiga och undrar om du möjligtvis vet det 🙂 Ni bloggar skriver ju alltid ut reklam när ni får pengar för att skriva om saker och jag har tänkt på att Isabella Löwengrip skriver reklam så fort hon pratar om någon av hennes produkter för att hon får lön från sitt eget företag, Men hur blir det när du exempelvis skriver om din bok i bloggen?Måste du skriva ut att det är reklam då? (För jag gissar att du får betalt för varje bok och du kanske skriver att det är reklam bara att jag inte har tänkt på det) Jag har tänkt på att det är lite konstigt för sångare eller DJs skriver ju inte ut reklam när de ska promota sina nya album på tex Instagram men de lär ju få betalt för varje gång låten spelas? Är det annorlunda regler kring det?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi