WEEKLY PLANS

Hej!

Det är måndag eftermiddag och jag har precis varit på min lunchyoga. Jag hade nya träningskläder, visst är det så att man alltid presterar lite bättre i nya träningskläder? Man känner sig liksom starkare bara av att sätta på sig dem hehe.

Solen skiner in här på kontoret idag, det doftar ljuvligt av alla nya doftljus här inne och dessutom är det en väldigt skön stämning. På måndagar är det oftast bara jag och Linn inne på kontoret vilket är mysigt men framför allt effektivt. Jag jobbar aldrig så bra som måndagar på kontoret.

Jaja. Den här veckan är en väldigt rolig vecka! Övernattning på en herrgård, härliga kompismiddagar, plåtning och till helgen blir det Mamma Mia-show! Hurra! Ser verkligen fram emot veckan.

Måndag: Kontorsjobb och yoga!
Tisdag: Kontorsjobb fram till lunch och sen åker jag iväg till Rånäs Slott med några bloggkollegor och Richard Julin (som jag är ambassadör åt!). Jag är inte med och arrangerar den här lilla trippen men är glad över att bli medbjuden och ser fram emot en härlig övernattning på slottet.
Onsdag: Tillbaka in till stan efter frukost på slottet och så blir det kontorsjobb. På eftermiddagen spelar vi in veckans poddavsnitt, något speciellt ni vill lyssna på?
Torsdag: Plåtning för ett samarbete och kompismiddag på kvällen!
Fredag: Plåtning och intervju för Bangerheads magasin på förmiddagen. Vid lunch har jag ett möte och på eftermiddagen ska vi spela in ett samarbete innan jag går på helg!

Har ni några önskemål på blogginlägg under veckan som kommer?
Puss!

 1. Vet att det inte är en matblogg men har sån torka just nu på kvällarna och hade önskat ett inlägg på några snabba och goda vardagsrätter ni brukar äta 🙂
  Trevlig vecka!

 2. Kan ni inte prata om stress och hur ni som två fantastiska, drivna och smarta människor hanterar jobbstress och stress/prestationsångest? Läste precis om din senaste bok, och vill bara ha mer av dina (och bästa Hamiltons) kloka funderingar kring detta.
  Massa kramar och ha en ljuvlig vecka!

 3. Hej Forni!

  ÄLSKAR er podd! Så otroligt varm och givande på flera plan. Jag hade gärna hört om drömmar/mål/karriär eller självkänsla och självförtroende. Kanske tips och erfarenheter kring de ämnena? Tycker även att det vore intressant att få höra er diskussion kring ideal, prestation och perfektionism. I övrigt vill jag bara säga TACK för en av veckans absoluta höjdpunkter!
  All kärlek

 4. Hej! jag hade gärna lyssnat på ett avsnitt om självförtroende/självkänsla. Har ni bra självförtroende/självkänsla och era tips till att förbättra dessa.
  Er podd har verkligen blivit en favorit hos mig. Både du och Hamilton är så inspirerande och härliga att lyssna på! <3

 5. Hade gärna lyssnat på et avsnitt om relationer där känslorna tar slut. Hur vet man at man bör göra slut och hur gör man det? Kram <3

 6. TIPS TIPS!
  Snälla kan ni inte berätta om hur ni träffade era killar och vägen till hur ni bli ett par? Vem tog steget? Hur kände ni i början? Osv osv. Världens bästa historier ifall ni frågar mig. Hur mysigt att höra.
  Oavsett om det var en hård eller lätt väg dit så blev det ju så fint till slut. Vilket är det viktigaste.

  Älskar er!!

 7. Hej Michaela,

  Jag skulle väldigt gärna vilja ha ett inlägg om väskor. Vad är dina bästa tips på tidlösa business väskor? Och hur resonerar du när du väljer att investera i en dyrare märkesväska?

  Kram

 8. Hej bästa Forni! Jag skulle så gärna vilja läsa ett inlägg om dina sminkrutiner, och vad för produkter du använder dels till vardagssminkning och dels till festligare tillfällen. Jag är ingen hejare på det här med smink, och eftersom jag tyvärr har en del vuxenacne som kommer och går har det blivit att smink för mig mest handlar om att täcka över allting. Glow, contouring osv har inte alls prioriterats med andra ord. Men jag vill gärna ändra på det och det vore så roligt att få läsa lite om hur du gör! Tack också för en toppenblogg, älskar den! En av de bästa stunderna på dagen är när jag kan sitta med en kaffe och ta det lugnt och läsa din blogg 🙂 Kram!

 9. Jag önskar inlägg om tips på byxor! 🙂 så sjukt svårt att hitta typ vanliga snygga svarta byxor att ha på jobb och privat!

 10. Har inget speciellt ämne jag vill lyssna på i podden, men tänkte passa på att säga att jag tycker så mycket om er podd! Längtar till nästa avsnitt så fort det är slut, ni gör det så himl bra. Stor kram till dig och Hamilton!

 11. hej! alltså ett inlägg om hur man får upp sin motivation hade varit sjukt nice. även hur man håller sig motiverad och vad man ska göra om man en dag vaknar upp och tycker att det man gör är helt meningslöst.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi