Paraden, Halloween-fest och Unicorns!

I fredags beställde vi hem mat från Paraden och drack varsitt glas vin. Jag somnade innan elva, var så trött efter begravningen, men hade en himla mysig kväll med Mannen I Mitt Liv fram till 23.00.

I lördags var jag hemma hela dagen. Jobbade lite, åt acaibowl till lunch, rensade garderoberna till loppisen.

Pst… såhär (klick!) gör jag min acaibowl

Vid sextiden åkte vi bort till Petra och Markus där vi skulle bli piffade inför maskeraden! Lina var där och sminkade oss – hon är sååå duktig!

Se så fina vi blev!

Jag, Petra och Margaux var unicorns! Det var Petra som hade bestämt såklart, maskeraddrottningen.

Och vid niotiden hoppade vi in i en taxi och åkte hem till Isabella på Halloween/födelsedagsfest!

Och vilken fest sen! Dekorationer ÖVER ALLT, goda drinkar, vegetarisk mat, massa gamla hits, beerpong. Kändes som att vara 16 år och vuxen på en och samma gång?

Fotograf: Josefine Hellgren

Alla var på sitt bästa humör!

Vi spelade givetvis en runda dödsseriös beerpong.

Bäst utklädda? Daniel (Redgert, kan vara svårt att se!) och Linus som tvillingarna i The Shining! Skrattade i ren skräck när jag såg dem haha.

Hej hej!

Tack för en så rolig och väl uppstyrd kväll!

Alla bilder från kvällen är fotade av Josefine Hellgren!

Vips så var det söndag och loppisdags. Jag stod bredvid Sania!

Jag måste säga att jag blir så himla chockad och besviken över vissa personers moral när jag står på våra loppisar. Varje gång är det saker som blir snodda… Så tråkigt när vi kör så schyssta priser (minst 50% rabatt på ord. pris men oftast runt 80-90% rabatt). Det blir verkligen tydligt för mig hur extremt olika människors moral och värderingar är när jag märker hur folk tar saker på loppisarna. Hur har ni mage ni som gör det? Ni borde verkligen skämmas över att ta saker från någon annan. Ni förstår att det är olagligt va? Man tar inte saker som inte är ens eget! Och man låtsas inte swisha över pengar men sen struntar i att göra det. Var ligger er moral någonstans? Jag blir helt chockad alltså.

Och till dig som tog min fina klänning utan att betala: Hur klarar du av att titta Theres i ögonen och fråga om du får gå och prova den, för att sedan inte komma tillbaka och betala för klänningen? Det är ju stöld. Jag var inte säker på om jag skulle sälja vidare klänningen (det är den här!) men så bestämde jag mig för att göra det i alla fall eftersom den kanske kan bli mer använd i någon annans garderob. Men att någon bara tar den utan att betala – fy fan i helvetet så dåligt gjort.

Vill avsluta med att säga att 99% av alla som kommer är så gulliga, snälla och trevliga vilket gör att dessa loppisar är roliga att ha. Jag älskar all positiv energi, att se hur fina kläder får nya hem och hur bra stämning de flesta av er sprider. Igår samlade vi totalt in 57 400kr till UNHCR under loppisen vilket gör att vi kan hjälpa massa människor som behöver vår hjälp. TACK för det.

Loppisen var ju dörr i dörr med Mr Cake, absolut livsfarligt. När vi stängde loppisen vid tre gick jag rätt över och köpte med mig färska bullar hem! Seeeer ni hur kladdiga dom här är eller!

D lagade en gryta i fyra timmar som han serverade med sötpotatismos till söndagsmiddag. Grytor blir ju så jäkla trista på bild, speciellt om man inte har lite persilja på toppen, men tro mig när jag säger att den var ljuvlig.

Sen fikade vi med bullarna, det var en kolabulle och en kanel med frosting. Betyget? Tio av tio! Önskar ingenting mer av min bulle!

Så tacksam över den här helgen, nu fick jag försmak på roliga helger och längtar redan till nästa!

  1. Tips, ta en pant när folk vill prova ngt t.ex. leg/körkort.
    Hoppas folk tar åt sig tills nästa gång. 🙂
    Kram

    1. Tror det blir väldigt svårt! Va där igår och det är runt 5-10 personer som försöker prata med säljaren samtidigt och att börja ta pant skulle vara en risk det med, det kan likaväl bli snott!;/

  2. Åh vad arg jag blir över att folk håller på så!! Pengarna går ju dessutom till ett bra ändamål, så de snor ju inte ens från er, utan från människor i nöd kan man säga. Fy fan asså. Håller med ovanstående, hoppas karma tar dem!

  3. Hej!
    Var på loppisen med en kompis och vi pratade precis om det. Vi gick utan att ha köpt något för det var helt hysteriskt. Kanske om ni har mindre människor inne samtidigt nästa gång?
    Vi var för övrigt sjukt imponerade av att du var så snygg och fräsch halloweenfest till trots!
    Kram till dig!

  4. Åh så trist att människor inte kan bete sig och går över gränsen genom att stjäla saker som inte är deras egna… Karma, karma. Du är fantastisk som säljer och skänker pengar till UNHCR <3

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi