Livets rädslor

Ni börjar väl er måndag med att lyssna på veckans podd om ni inte lyssnade på den redan igår? Vi pratar om rädslor. Det är allt ifrån vad vi är rädda för i våra relationer till råttor eller att inte räcka till. Ibland behöver man prata om sina rädslor helt enkelt.

Måste också säga att jag blir SÅ glad när ni kommer fram och berömmer podden irl <3 Den är redan större än vad vi någonsin kunnat föreställa oss och alla varma ord gör det här till världens roligaste jobb.

Lyssna på podden här eller i närmsta poddapp, sök på Forni & Hamilton eller gå in på topplistan!

 1. Älskar podden. Alltid när pianoslingan kommer så kommer gråten i min hals. Vet inte vad det är med den. Den är så vacker, sorglig, lycklig på samma gång.

 2. Hej!
  Lyssnade i helgen under en heldags flygning igenom alla avsnitt av er podd och gillar den verkligen! Kul att få se en annan sida av dig än den du visar i bloggen 🙂
  I ett avsnitt pratade ni om familjerelationer och att biologiska relationer inte nödvändigtvis behöver vara starkare än icke biologiska. Ville därför dela med mig om lite fun fact jag hört om uttrycket ”blood is thicker than water” som ni nämnde då. Tydligen är uttrycket en misstolkning av ”The blood of the covenant is thicker than the water of the womb”, vilket ju faktiskt betyder precis det motsatta!
  Ha en fin vecka! Kram

 3. Åh jag har väntat med podden den här veckan, känner att jag vill vara i rätt mode PLUS att jag inte vill att den ska ta slut…Men nu kan jag snart inte vänta längre så det blir nog en promenad med er i lurarna strax. Längtar!
  Jag skulle så gärna vilja höra era tankar kring det här med att vara kär i någon vs. att vara kär i kärleken, att gå tillbaka till ex (eller inte?!) eller kärleken till sig själv. Älskar er podd och bloggen, hoppas du får en mysig vecka!

 4. Jag måste även skriva att jag älskar er podd! Jag har aldrig varit något större podd-fan men helt plötsligt hade jag lyssnat klart på alla avsnitt som ni släppt. Allt ni pratar om går rakt in i mitt hjärta och det träffar så hårt att jag ibland blir chockad. Jag känner igen mig i allt ni skriver och ni har fått mig att förstå saker om mig själv, om min omgivning och om mina tidigare relationer. Avsnittet om olycklig kärlek var en riktig ögonöppnare och jag insåg att allt som ni tog upp stämde. Jag har börjat inse mitt eget värde och nu efter snart 3 år av ”det kanske kan bli något en dag” inse att jag borde och ska gå vidare. Efter era ord så tror jag faktiskt det är möjligt att gå vidare för nu vet jag alla tankegångar som ligger bakom. Och jag vill tacka er så mycket för möjligheten att göra mig fri från en icke-relation som sakta bryter ner mig. Tack för att ni släppt mig fri!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi