Hårstyling med Maria Nila

INLÄGGET ÄR ETT BETALT SAMARBETE MED Maria Nila

Eftersom mitt förra samarbete med Maria Nila var så uppskattat hos er bestämde vi oss för att fortsätta jobba ihop. Det finns ingenting roligare än när jag gör en testkampanj med ett varumärke i bloggen och ni tycker om det. Då får både jag och varumärket mersmak = vi kan göra ännu fler och roliga grejer ihop.

Idag tänkte jag att jag skulle tipsa om tre favoritprodukter hos Maria Nila som jag håller lite extra kära nu när jag har en ny frisyr!

Cream Heat Spray

Den här sprayen har jag i håret direkt efter att jag har duschat, handdukstorkat och borstat håret. Som ni vet så är Maria Nila kända för att ha extremt väldoftande produkter och det här är inget undantag.

Volume Spray

Efter att jag har gjort min skönhetsrutin i badrummet och använt Cream Heat Spray så brukar jag låta håret självtorka i en kvart eller så. Då plockar jag ut diskmaskinen, fixar frukost, läser bloggar eller vad jag nu känner för att göra beroende på vilken tid på dagen det är. Sen går jag tillbaka in i badrummet och sprayar håret med Volume Spray. Den här använder jag när jag vill ha volym i hårbotten (vilket jag mest vill ha när jag har sidbena eller drar bak håret som jag ofta gör) oavsett om jag har haft kort eller långt hår. När ett hår är nytvättat är det väldigt lent och kan därför vara svårt att få stadga och volym i. Den här produkten är därför en bra skjuts på vägen för en bra volym i hårbotten!


Finishing Spray

När jag har använt volym-sprayen så fönar och plattar jag håret. Avslutningsvis så borstar jag igenom håret, drar handen genom det och sprayar i min Finishing Spray för att frisyren ska hålla. Annars ramlar håret lätt in i en platt mittbena innan man vet ordet av… En stark hårspray är A och O för en hållbar frisyr och den här är en solklar 5-poängare på hårsprayshimlen. Att alla dessa produkter är rosa och doftar godis gör dem inte sämre direkt heller ♥

Tadaaa! Är så kär i mitt hår just nu. Självklart har jag en present till er från Maria Nila. Ni får 25% rabatt (!) i hela deras shop om ni anger koden ”FORNI25” i kassan. Erbjudandet gäller till den 5:e november och ni hittar shopen här (klick!).

Okej – innan vi avslutar det här inlägget så måste jag tipsa er om Heal-serien också som är D’s favoritprodukter. De reparerar och stärker håret, vi har alltid den här serien i duschen.

Puss!

  1. Ja! Hår som utsätts för värme helt enkelt – fön, plattång, locktång etc! Du kommer ÄLSKA den, doftar LJUVLIGT!

 1. Jag fullkomligt älskarrrr Maria Nila!!! Allt doftar så gott och mitt hår mår så bra av det. Kommer aldrig nånsin kunna gå tillbaks till ”Ica-produkter”. Toppen att det är veganskt också! Brukar köra den rosa serien även fast mitt hår inte är färgat, bara för att de luktar godis 🙂

  1. Haha – kul att höra att det finns fler MN-älskare här inne. Den rosa är en av mina favvosar också! Puss!

 2. Mitt hår fungerar tyvärr inte alls med Maria Nila! Mutt hår blir fett jättefort efter att jag tvättat det och jag får irriterad hårbotten, trots head and heal. Jättetråkigt men det passar inte för alls.

  1. Har hört att det beror på att MN:s produkter är parabenfria (och utan massa andra kemikalier också), därav tar det ett tag för håret att ”ställa” om sig från att ha varit vant vid schampon med kemikalier. Mitt hår blev också fett i början av MN, men nu klarar jag mig oftast med att duscha håret en gång i veckan om jag använder torrschampo såklart! 🙂

  2. Eftersom Maria Nilas produkter är veganska och parabenfria (som någon kommenterade här!) så tar det några veckor för ett hår att ställa om sig och vänja sig vid dessa produkter. Att ha schampo med paraben och sulfat (tror jag det heter…) är lite som att ha jättestarkt tvättmedel i håret. Det tar lite tid att vänja sig vid nya produkter då. Om du har tålamod så kommer ditt hår att vänja sig! Kram!

 3. Skulle vara kul att se en tutorial steg för steg med hur du stylar håret med Maria Nilas produkter. Speciellt intresserad av att veta mer om hur du får till sån volym? Tack för en bra blogg!!!

 4. Åh vilka fina bilder! Och kul att få lite nya tips – har använt schampo/balsam från Maria Nila och är så nöjd 🙂

 5. Å va kul, har alltid undrat hur du får dina snygga benor med volym i botten, har också precis klippt mig kortare så får nog klicka hem volymsprayen och prova! 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi