Det här händer på Daily Forni just nu

Här kommer lite mysig helgläsning till er. Det är så kul att fler och fler av er börjar läsa och hänga på fler delar här på Daily Forni än bara bloggen! För er som inte har för vana att hänga omkring här inne så kommer några tips här:

Tess ifrågasätter samarbetet som Lidl har gjort med Heidi Klum. Vad är mode och hur kan man göra samarbete mellan precis vilka företag som helst? Läs här!

Porslinsmärket Mateus är både svenskt och familjeägt. Theres har intervjuat dottern Filippa som jobbar i företaget med hennes mamma – men var det verkligen en självklar väg att gå i mammas fotspår? Hur är det att vara karriärista och ta över ett familjeföretag? Läs här!


“Vad jobbar ni med?” heter en av våra mest populära trådar i diskussionsdelen. Fint att läsa om vad alla andra jobbar med för att få lite inspiration för sitt eget liv. Gå in och läs om du vill bli inspirerad och fyll i vad du själv jobbar med – kanske kan du inspirera någon annan!

Följ oss på Instagram här!!!

 1. Gillar hela din plattform, tycker den levererar på många områden! Hoppas ni lyfter språket lite framöver och levererar på den delen också. Om ni vill ha exempel från DF; Filippa jobbar med SIN mamma, inte någon annans mamma, samt ”varumärkesbyggandet har etablerats som landets billigaste butikskedja” blir ju knepigt för det är väl ändå Lidl som genom byggandet etablerat.

  1. Håller med. Blev nyfiken på den första artikeln men språket drog verkligen ner helhetsintrycket. Kanske kan ni se över om ni kan få till ett samarbete med någon som kan korrläsa. I övrigt en bra mix på artiklar tycker jag 🙂

 2. SÅ härligt att se dig på loppisen idag. Du strålade verkligen som en sol och var så trevlig mot alla trots att det kanske var stressigt och trångt. Fyndade ett halsband av dig för 50kr, ÄLSKAR det! Kram

  1. Åh vad glad jag blir att du säger det <3 var uppe med en hemsk mensvärk (spydde och allt :() mellan 04-05 på morgonen så var rädd att jag skulle vara helt utan energi men blev på så bra humör av att träffa alla hehe. Kul att det lyser igenom och TACK för att du tar dig tiden att skriva denna kommentar. <3 Massa kärlek

 3. Håller med om att språket borde förbättras. Samt kanske inte avslutas med “sök upp bilderna på Vogue.com själva”. Istället hade det varit smart att lägga in produktbilderna i artikeln. Sen är jag väldigt intresserad av samarbetet IKEA x Balenciaga som nämns i texten, har jag helt missat det eller är det Balenciagas blåa skinnväska som liknade IKEA-kassen som Tess menar? Isåfall var väl det inget samarbete utan bara en “flirt” med IKEA som Balenciaga gjorde på just den designen? Eller är jag helt ute och cyklar?

  1. Du har rätt! En enkel miss längst ner i inlägget som är korrigerat nu. Det kan hända även den bästa 🙂 Jag har full respekt för att man som läsare önskar välskrivet innehåll utan faktafel men det tycker jag att vi levererar på Daily Forni (även om vi hela tiden kan bli bättre såklart!). Men det måste också finnas utrymme för misstag. Det blir så hårt när man blir slagen på fingrarna vid första bästa miss. Jag uppskattar din korrigering men prova lägg till lite kärlek nästa gång också <3 Kram!

   1. Var absolut inte meningen att “slå dig på fingrarna” utan bara konstruktiv kritik. Jag tror att du kanske är för van vid ett hårt klimat och läste det med andra ögon än det var menat. Jag är ju inne här och läser så jag gillar uppenbart det du gör 🙂 men, eftersom att du bad om lite kärlek: jag har lyssnat på alla avsnitt av podden och den är min absoluta favorit just nu. Du gör dig otroligt bra i det formatet och kommer verkligen till din rätt som en varm och klok tjej 🙂 längtar redan till nästa söndag!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi