Lördag

Hej kära ni,

Tack för all kärlek och stöd igår! Det var en fin och kärleksfull begravning och den kändes precis så som morfar hade velat ha det. Självklart var det väldigt smärtsamt, att ta farväl av en person man älskar gör ont. Det gör även ont att se andra man älskar lida och sörja, så hjärtat krampar av flera olika anledningar under en dag som igår. Jag är glad över den stunden som släkten fick tillsammans efter kyrkan, där vi åt mat och umgicks. Den tryggheten jag hittar i mina nära, att vara samlad med dem, det är enormt viktigt. Vi har varandra och den tryggheten bär jag alltid med mig.

Jag var helt slut efter begravningen så det blev en lugn kväll hemma igår. Idag har jag rensat till modeloppisen imorgon – vi ses väl där? Ni hittar mig, Petra och Joanna på rad tillsammans men även massa andra modeprofiler.

Nu blir det Modern Family och rostade mackor i soffan fram till fyra då jag måste börja göra mig i ordning för kvällen! Först vankas det piff hos Petra med hela gänget innan vi åker iväg på Halloween-festen. Puss!

  1. Hej Forni!

    Har lite feedback kring reklamen i bloggen, inte inläggen du skriver utan de som ligger mellan inläggen. Den senaste veckan (typ) har du haft resorb och Ica som varit i video-format. Oavsett om jag trycker av ljudet på annonsen, har ljud av på mobilen osv så pausas min musik/podd så fort jag går in här (på mobilen då). När jag scrollar bland dina inlägg så liksom fastnar jag på annonsen och kan inte scrolla vidare försen videon spelat några sekunder.

    Jag vet inte hur mycket du kan styra sånt här, men jag älskar att komma in här i vanliga fall men detta har verkligen stört mig så jag ville dela med mig av det!

    Ha en fin måndag!
    Kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi